Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 18:18

Γιαλιάς: «Τα δύο στημένα, θα γίνουν πέντε»

Γράφτηκε από τον
Γιαλιάς: «Τα δύο στημένα, θα γίνουν πέντε»

Έριξε... βόμβα ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, που μίλησε για το πρωτάθλημα, το αίτημα νέας αναβολής και τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχή. 

Κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, είναι ο Χρήστος Γιαλιάς, που μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm" για τα προβλήματα που θα φέρει μία ενδεχόμενη «σέντρα» πριν εξασφαλιστούν πόροι για όλες τις ομάδες, κυρίως μέσα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Αναλυτικά, μίλησε: 

Για τη στάση του ιδίου και των Τρικάλων ενόψει του σημερινού Δ.Σ.: «Είμαι κατά της έναρξης του Πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;»

Για τον Στέλιο Σφακιανάκη: «Στο προηγούμενο Δ.Σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».

Πηγή: www.gazzetta.gr