Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 10:19

H "Μαύρη Θύελλα" επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο και θέλει μόνο νίκη με Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Το ξεκίνημα της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι φίλοι της. Η Μεσσηνιακή ομάδα αναγκάστηκε να παίξει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, λόγω της… προσωρινής όπως αποδείχτηκε ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου και γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας.
Αύριο στις 4.30 μ.μ. η "Μαύρη Θύελλα" επιστρέφει στην φυσική της έδρας, το Δημοτικό Στάδιο, με την ελπίδα το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κόρινθο θα συνοδευτεί από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι Μεσσήνιοι λοιπόν δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, παρότι και αυτή την εβδομάδα θα παίξουν έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες.
Ο στρατευμένος Ηλιόπουλος θα λείψει και πάλι, όπως επίσης οι τραυματίες Κωνσταντόπουλο, Κάνιστρας και Γεωργακόπουλος αλλά και οι Οντσβόνγκ, Τσιρίλο που δεν έχουν έρθει ακόμη τα δελτία τους.
Ετσι οι επιλογές του Νίκου Κακαλέτρη θα είναι περιορισμένες, με τον νεαρό τεχνικό να ψάχνει στις τελευταίες προπονήσεις το ιδανικό σχήμα για το Κυριακάτικο ματς.
Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Αλίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα. Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Κολοβούρης, Τριανταφυλλάκης, Ι. Καλογερόπουλος, Αλίου, Καντούτσης, Τσιμικλής, Ρήγας, Πούτσης, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος και Καλαντζής ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεδκικούν και οι Σκαρλάτος, Τσόπελας. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωϊνή προπόνηση.

Σφυρίζει ο Παπαδόπουλος

Το ματς της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Παπαδήμα και Τσιρίνη, όλοι από την Αχαΐα.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου.
Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας Bulldogs προπωλεί συνδεσμικά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την Κόρινθο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται σήμερα 9-12 το βράδυ τα εισιτήρια από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (παπλωματάδικα) δίπλα από το Bar Bar.

Με κόσμο η Κόρινθος

Με κόσμο θα έρθει την Κυριακή στην Καλαμάτα η Κόρινθος καθώς η «Θύρα 3» διοργανώνει εκδρομή στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.