Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 16:27

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χαμόγελα μετά την πρώτη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χαμόγελα μετά την πρώτη νίκη

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ πέτυχε το περασμένο Σάββατο ο Ηρακλής Καλαμάτας ο οποίος επικράτησε με 5-2 του Απόλλωνα Πεταλιδίου στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Σπερχογεία και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Μικρομάνης, το συγκρότημα του Πέτρου Χιώτη ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη με το Πεταλίδι. Οι τρεις βαθμοί και η καλή εικόνα έφεραν λοιπόν ικανοποίηση και χαμόγελα στις τάξεις των «κυανόλευκων» που βλέπουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια. 

Στα θετικά του αγώνα με το Πεταλίδι και το ντεμπούτο του Θανάση Ψωρομύτη που ανεβάζει ρυθμούς όπως φυσικά και η εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναγιώτη Σπαντιδέα που πέτυχε τρία γκολ.

Η προσοχή πλέον έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Χανδριναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Α1 τοπικής. Ο Ηρακλής θα στοχεύσει στο θετικό αποτέλεσμα με τον Πέτρο Χιώτη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών.

 

Από εκεί και πέρα, κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή. Τζούνιορ και προτζούνιορ προπονούνται στο Αθλητικό Κέντρο "Olympico" ενώ παίδες και προπαίδες στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».