Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2013 19:58

«Ηταν πέναλτι και αποβολή», λέει ο Γέφτοβιτς

Γράφτηκε από τον

Την αίσθηση ότι η ομάδα του ήταν συνολικά καλύτερη από τον ΑΟΧ και δικαιούνταν την νίκη εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καλαμάτας, Ζόραν Γέφτοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μια περίπτωση πέναλτι που σύμφωνα δεν δόθηκε στην ομάδα του σε ανατροπή του Θεοδωρόπουλου πάνω στον Πούτσι που όπως τόνισε ο κ. Γέφτοβιτς θα άλλαζε μεταξύ των άλλων και τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα.
Για το γκολ της ισοφάρισης ο κ. Γέφτοβιτς τόνισε ότι προήλθε από αδράνεια των αμυντικών του ενώ εκθείασε την απόκρουση του Κοψαχείλη στη φάση του 92΄. «Πιστεύω ότι στη φάση του 14' έγινε πέναλτι στον παίκτη μας και θα υπήρχε και αποβολή του τερματοφύλακα του ΑΟΧ, με πιθανότητα να γίνει το σκορ 0-2 και εκεί θα είχαμε τη νίκη στα χέρια μας. Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν κακοί. Ωστόσο, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί».

Με τη διαιτησία
τα είχε και ο Σεροπιάν

Ο  τεχνικός του ΑΟΧ Μουράτ Σεροπιάν στάθηκε με τις δηλώσεις του σε τρεις περιπτώσεις,που σύμφωνα με τον ίδιο, ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του. Στο ακυρωθέν γκολ του Γωνιωτάκη που πιστεύει ότι ήταν κανονικό, σε μια ανατροπή του ίδιου παίκτη και στην περίπτωση του του 89′ όταν ο Ζαντριάς φεύγοντας μόνος του προς το τέρμα της Καλαμάτας,ανατράπηκε από αμυντικό της Καλαμάτας που θα μπορούσε, εφόσον ο κ.Σχίζας έδινε την παράβαση, να αφήσει τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.
Σχετικά με την συνολική απόδοση του ΑΟΧ, ο Σεροπιάν, καυτηρίασε το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και τα αρκετά ατομικά λάθη κάποιων από αυτούς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ