Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 14:46

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Θα δείξει η πορεία τι θα καταφέρουμε", λέει ο πρόεδρος Δ. Παναγιωτόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Θα δείξει η πορεία τι θα καταφέρουμε", λέει ο πρόεδρος Δ. Παναγιωτόπουλος

 

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει ο Μιλτιάδης στη φετινή κούρσα της Α' τοπικής.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τέλλου Αγρα και είναι η μόνη που έχει το απόλυτο των βαθμών μετά από πέντε αγωνιστικές.  Οι πρωτοπόροι θριάμβευσαν με 3-1 στο τριφυλιακό ντέρμπι και δείχνουν ότι αντέχουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

"Περιμέναμε μια καλή πορεία. Εχουμε δώσει και εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα και θα δείξει η πορεία τι θα καταφέρουμε. Εύχομαι να γίνει καλό πρωτάθλημα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να το πάρει", δηλώνει στο "Notosport" ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Ο πρόεδρος του Μιλτιάδη φροντίζει πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα λέγοντας ότι: "Τον πρώτο λόγο για τον τίτλο τον έχει η Καλαμάτα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όπως η Αναγέννηση, η Θουρία, η Κυπαρισσία, ο Πάμισος που δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Θα προσπαθήσουμε και εμείς για μια καλή πορεία".

Οσο για το προχθεσινό ντέρμπι με τον Τέλλο Αγρα: "Ηταν ένα τοπικό ντέρμπι, όπου παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Η βαθμολογική θέση δεν μετρά σε τέτοια παιχνίδια. Μετά το πρώτο γκολ όμως φάνηκε η υπεροχή μας και κερδίσαμε δίκαια". 

 

Το μόνο αρνητικό για το Μιλτιάδη από το προχθεσινό παιχνίδι, είναι ότι αποβλήθηκε ο Μπαρσελό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκτός έδρας συνάντηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας.