Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 15:32

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πολλά γκολ και θέαμα στα ματς της πρεμιέρας

Γράφτηκε από τον

Με 8 ματς της 1ης αγωνιστικής ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Δράση είχαμε στους 4 πρώτους ομίλους όπου έγιναν συνολικά 8 ματς ενώ ο 5ος όμιλος θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο. Η πρεμιέρα περιελάμβανε πολλά γκολ αλλά και ωραίο θέαμα από τους μικρούς παίκτες. 

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001-2002 και 2003. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια, στη μνήμη του Σωτήρη Νικολακόπουλου της Βέργας που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας έχουν ως εξής: 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Δαναός - Πράσινα Πουλιά 1-4

Καλαμάτα - Δόξα 12-0

Αίας - Ολυμπιακός Καλ. 4-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Ηρακλής Καλ. - Φαραί αναβλήθηκε

Πατίστα - Μεσσηνιακός 6-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Μικρομάνη - Σπερχογεία 3-0

Ανδρούσα -Ασπρόχωμα αναβλήθηκε

Αρφαρά - Εθνικός 0-8

4ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Τσικλητήρας Πύλου - Ακαδημία Πάμισος 2-1

Χανδριναϊκός - Κορώνη 2-1

Η ταυτότητα πέντε αγώνων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΟΞΑ 12-0

Η Καλαμάτα ήταν σαρωτική απέναντι στην Δόξα και επικράτησε με 12-0. Στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ πέτυχαν ο Ρουμελιώτης στο 6' με σουτ και στο 15' με σουτ, ο Πικιός στο 9' με πλασέ και στο 40' με σουτ, ο Ζώτος στο 21' με σουτ και ο Ρ. Κανανάι στο 25' με διαγώνιο σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν, στο 56' ο Κ. Κανανάι με σουτ έξω από την περιοχή, στο 58' ο Ρουμελιώτης με πέναλτι (χέρι Χαλίλι), στο 61' ο Τσαγκλής με σουτ έξω από την περιοχή, στο 66' ο Κ. Κανανάι με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 72' ο Τσαγκλής με ατομική προσπάθεια και σουτ και το 12-0 στο 75' ο Ρουμελιώτης με διαγώνιο σουτ. 

Διαιτητής ήταν ο Σταύρου. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Τσάτσος, Δριμης, Τσαγκάνης, Ρουμελιώτης, Ζώτος, Πικιός, Ρ. Κανανάι, Τσιγαρίδης. Έπαιξαν και οι Κ. Κανανάι, Δικαιουλάκος, Στασινόπουλος, Ψωρομύτης, Θεοδωρόπουλος, Γιαννέλης. 

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σαμπατάκος, Σοφιανός, Σακκάς, Θουας, Λυμπερόπουλος, Χοεγκέλ, Χαλκί, Αβράμης, Σερπάνος, Τεντζογλίδης, Ξυπόλιτος. Επαιξαν και οι Λυριτζής, Δούνιας, Μπάλλας, Τσαγκάρης, Μάλαμας, Μανωλόπουλος. 

ΔΑΝΑΟΣ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 1-4

Διαιτητής ήταν ο Βοσνάκης

ΔΑΝΑΟΣ: Κοντογιώργης, Κολιτσιδάκης, Ψυχογιάννης, Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Κλάδης, Κουφός, Ξαρχάκος, Καρανικόλας, Χρόνης, Τσιλιγωνέας. Επαιξαν και οι Δρούμπαλης, Ξυλάς, Λουκάς, Γυφτοχρήστος, Λαλέας, Μανιάτης, Καραμπάτσος. 

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Μεταξάς, Πατικόπουλος, Καράγιωργας, Καλύβας, Μαγκλάρας, Γκαϊδογιάννης, Θεοδωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καλογερόπουλος, Σκιαδάς, Σπυρόπουλος. Επαιξαν και οι Μιχαλάκης, Πράττης, Καραμήτσος, Ζουγανέλης, Λαδουμάκης, Ξυδιάς, Μιτακίδης. 

ΠΑΤΙΣΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 6-0

Διαιτητής ήταν ο Τάγαρης.

ΠΑΤΙΣΤΑ: Αντωνόπουλος, Σαρδέλης, Κοσμόπουλος, Παναγόπουλος, Α. Κακαλέτρης, Μάλαμας, Χάϊκος, Ανδρινόπουλος, Τάλλαρος, Χασανάκος, Μέγγος. Επαιξαν και οι Γ. Κακαλέτρης, Πατσιώτης, Λ.Χ. Καραμήτσος, Ασπρούλης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γιάνναρης, Σεβαστέλης, Πρεκεζές, Γαλακούτης, Δημόπουλος, Ε. Πουλόπουλος, Κ. Πουλόπουλος, Φιλόπουλος, Μπράμι, Πιτσουλας, Τζανετέας. Επαιξαν και οι Πετρόπουλος, Ζαχαρουδάκης, Γουρνάς, Γεωργακόπουλος, Μπίτζας. 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1

Διαιτητής ήταν ο Α. Μιχαλόπουλος

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Κάστορας, Κοντος, Ραδιώτης, Μηλιώνης, Γκότσης, Λυκισιώτης, Πολυζώης, Ζωντανός, Κανάκης, Παναγιωτακόπουλος, Αλεξόπουλος. Επαιξαν και οι Δαρσακλής, Πουλόπουλος, Κοτσίρης, Λάππας. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Τσαλαματάς, Τζούβελης, Λευτάκης, Κανελλόπουλος, Ζουζούνης, Φωτεινάκης, Χατζηδημητρίου, Κουτσούκος, Κρητικάκης, Κουτσουλιας, Στ. Τσουκάτος. Επαιξαν και οι Μιχαλόπουλος, Καπινιάρης, Κ. Τσουκάτος, Στελλάκης, Φρίμας, Γιαλλελής, Γαϊτάνης. 

ΑΙΑΣ  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1

Διαιτητής ήταν ο Παλλαδινός.

ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κάτσιος, Κουλουμπός, Παπαθεοδωρίδης, Κουκούτσης, Τσούκλερης, Κωστέας, Ακριστινέι, Σάμιος, Παπαγιαννόπουλος, Κανιώρος, Ζαφείρης. 

Επαιξε και ο Δουλάμης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεληγιάννης, Ικλ. Πάπα, Μουχαρέμι, Κλ. Πάπα, Κακαλέτρης, Μαλαπάνης, Μπουρίκας, Ζαχαρόπουλος, Μπέγκα, Σταματελόπουλος, Γιαννόπουλος. Επαιξαν και οι Δρούγας, Μαυροειδέας, Γεωργουλέας. 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 29/10

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

2η αγωνιστική

Πράσινα Πουλιά - Καλαμάτα

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 10 π.μ.

Ολυμπιακός Καλ. - Δαναός

Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», 11 π.μ.

Δόξα - Αίας

Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 1 μ.μ.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

2η αγωνιστική

Φαραί - Πατίστα

Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 9 π.μ.

Μεσσηνιακός - ΑΕ Μάνης

Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 11 π.μ.

 

3ος ΟΜΙΛΟΣ

2η αγωνιστική

Σπερχογεία - Ανδρούσα

Γήπεδο Σπερχογείας, 11 π.μ.

Εθνικός - Μικρομάνη

Γήπεδο Μελιγαλά, 11 π.μ.

Ασπρόχωμα - Αρφαρά 

Γήπεδο Ασπροχώματος, 11 π.μ.

 

4ος ΟΜΙΛΟΣ

2η αγωνιστική

Ακαδημία Πάμισος - Κορώνη

Γήπεδο Μεσσήνης, 11 π.μ.

Τσικλητήρας Πύλου - Πεταλίδι

Γήπεδο Πύλου, 11 π.μ.

 

5ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Τέλλος Άγρας - Μιλτιάδης

Γήπεδο Γαργαλιάνων, 11 π.μ.

Εράνη - Κυπαρισσία

 

Γήπεδο Φιλιατρών, 11 π.μ.