Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 17:37

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Με Ηλιόπουλο η Σπάρτη, 4-0 τα Χανιά

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου διέσυρε τα Χανιά, νικώντας με 4-0 για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ηταν αίνιγμα. Οπως και κάθε ομάδα της Football League από την στιγμή που δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Ομως η πρεμιέρα της Σπάρτης ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Football League διέσυρε τα Χανιά με 4-0 και πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου (λόγω της διαφοράς τερμάτων) αφήνοντας πίσω ακόμα και τον Ολυμπιακό. Για την Λακωνική ομάδα αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Μεσσήνιος επιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο 67', τέσσερα λεπτά αφότου είχε πάρει τη θέση του Αναστασάκου.

Η ομάδα της Σπάρτης από το 2' κιόλας λεπτό έδειξε ποιος είναι το αφεντικό με τον Μπουντόπουλο ν' ανοίγει το σκορ! Ωστόσο η ομάδα του Σωτηρίου καθάρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49' ο Αναστασάκος έκανε το 2-0, στο 67' ο Ηλιόπουλος αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά και στο 87' ο Ν. Αρσενίεβιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σπάρτης.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (59' Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63' Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70' Αρσενίεβιτς)

ΑΟ Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μανιάς (63' Αποστολόπουλος, Σιάννης (51' Λύρας), Τσουκάνης (59' Δαμιανάκης), Σταματής

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Σπάρτη 4-0 3

Ολυμπιακός 3-0 3

Πλατανιάς 0-3 0

Χανιά 0-4 0

 

Επόμενη αγωνιστική 29/11

Χανιά-Ολυμπιακός

Πλατανιάς-Σπάρτη

 

Πηγή: gazzetta.gr