Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 18:58

Δικαστική νίκη Παναθηναϊκού κατά Ολυμπιακού για Βλαχοδήμο!

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη δικαίωση για τον Παναθηναϊκό στη δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Τι λέει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ...

Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούσαν το ποσό των 350.000 ευρώ από το Τριφύλλι για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά... πέρασε και δεν ακούμπησε από το μεγάλο Λιμάνι, παρά την αποχώρησή του όμως φερόταν να υπάρχει ρήτρα σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα. 

Ωστόσο η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της UEFA δικαίωσε απόλυτα τον Παναθηναϊκό στην προσφυγή που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, απορρίπτοντάς την ως απαράδεκτη, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να δώσουν κανένα αντίτιμο στους Πειραιώτες για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. 

Ολυμπιακός: «Η υπόθεση συνεχίζεται...»

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει για την υπόθεση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου πως:

«H FIFA επέστρεψε την υπόθεση Βλαχοδήμου στα ελληνικά αρμόδια δικαστήρια και στο CAS. Η απόφαση που βγήκε δεν ήταν "κατά του Ολυμπιακού", όπως λένε κάποιοι τεχνηέντως. Η FIFA δήλωσε αναρμοδιότητα. Στη FIFA η συγκεκριμένη υπόθεση πήγε γιατί αυτό είχε ζητήσει στο συμβόλαιό του ο Βλαχοδήμος. Η υπόθεση συνεχίζεται στα αρμόδια δικαστήρια και στο CAS».

Πηγή: sdna.gr