Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 18:04

Τέλος ο Τσιώλης από τον Αστέρα Τρίπολης!

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης! Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους με τον Ελληνα προπονητή χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις...

 

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση της ΠΑΕ όσο κι από τα λόγια του Τσιώλη οι δυο πλευρές χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς στο «αντίο» υπήρξαν εκατέρωθεν αβρότητες. Πλέον, ο Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια».

Πηγή: Sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ