Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 10:16

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Να βάλει πάλι δύσκολα στην πρωτοπόρο Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Πριν από δύο εβδομάδες ο Τσικλητήρας έγινε η πρώτη ομάδα που παραβίασε φέτος την εστία της Παναχαϊκής, αλλά το γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στη β' φάση του κυπέλλου.  Οι Πατρινοί πήραν το εισιτήριο στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι (1-1 κ.α.).

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν σήμερα στις 3 μ.μ. ξανά στην Πύλο, αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ο Τσικλητήρας θα επιχειρήσει να βάλει πάλι δύσκολα στη μεγάλη του αντίπαλο, η οποία βρίσκεται από το Σάββατο στην Πύλο όπου και διανυκτέρευσε. Η Παναχαϊκή θα παραταχθεί με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το διπλό στη Βάρδα, με το οποίο φιγουράρει με 16 βαθμούς μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Γ' εθνικής και η μοναδική απώλεια βαθμών μέχρι σήμερα είναι η "λευκή" ισοπαλία στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό. 

Σε καλή κατάσταση όμως, βρίσκεται και ο Τσικλητήρας, που ποντάρει στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου, που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό "παρών" και να αποτελέσει σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς τον… 12ο παίκτη.

Η ομάδα της Πύλου μετρά πέντε αγωνιστικές αήττητη, από την ήττα δηλαδή με το Ζευγολατιό (0-1) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, που είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα. Με 7 βαθμούς ισοβαθμεί με Ερμιονίδα, Ζευγολατιό και Αχαϊκή στην 5η θέση. Την περασμένη αγωνιστική ο Τσικλητήρας έχασε στις καθυστερήσεις τη νίκη στη Χαλκίδα (2-2), αλλά και τον Αγγελο Μπίζο που αποβλήθηκε στο 35' και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους πρωτοπόρους. Μια σημαντική απουσία για τη Μεσσηνιακή ομάδα, μιας και ο Μπίζος είναι ο στυλοβάτης της άμυνας. Στον αντίποδα ο Δημήτρης Μικελάτος εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στη γραμμή κρούσης. Από την Παναχαϊκή, στην οποία αγωνίζεται ο καλαματιανός Γιώργος Φωτάκης, δεν θα παίξει ο τραυματίας Στεργίδης.

Βραβεύει τους πρωταθλητές Ευρώπης

Τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Κώστα Κατσουράνη και Κώστα Χαλκιά, θα βραβεύσει σήμερα Κυριακή λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα του Τσικλητήρα Πύλου με την Παναχαϊκή ο Δήμος Πύλου - Νέστορος. Ο Κατσουράνης έχει αναλάβει πλέον διοικητικό πόστο στους Πατρινούς, ενώ ο Χαλκιάς επέστρεψε στη δράση για να δώσει εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ. 

Τμήμα μάρκετινγκ

Την λειτουργία τμήματος μάρκετινγκ στην ομάδα ανακοίνωσε ο Τσικλητήρας. Την οργάνωση του ανέλαβε ο Αρις Κοτσόβλος ο οποίος είναι από την Πύλο και έχει δεκαετή προϋπηρεσία στο marketing Ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ Ηλιούπολη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: "Τόσο η βοήθεια του όσο και η εμπειρία του θα σταθούν πολύτιμοι αρωγοί στην εξέλιξη της ομάδας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό με την διάδοση και αναγνωρισιμότητα του Brand Τσικλητήρας".

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Τσικλητήρας Πύλου - Παναχαϊκή

Αδαμόπουλος, Ψαρρής (Ζακύνθου), Ασημακόπουλος (Ηλείας)

Ερμιονίδα - Χαλκίδα

Καλύβας, Ζούλης, Νούλας (Αχαίας)

Λουτράκι - Βάρδα

Βλάχος, Κυριακόπουλος, Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής)

Παναργειακός - Φωστήρας

Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας)

Παναρκαδικός - Δόξα Μεγαλόπολης

Δρούζας (Αργολίδας) Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Λέκκας (Αργολίδας)

Παρατηρητής Κότσαρης (Μεσσηνίας)

Αιολικός - Θήβα

Δημητρόπουλος, Φαρμάκης, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής)

Αστέρας Αμαλιάδας - Ζευγολατιό

Αγγελάκος, Τριανταφύλλου, Νίκας (Αρκαδίας)

Ρεπό: Αχαϊκή

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 6 αγώνες)

1. Παναχαϊκή 8-0 16

2. Παναρκαδικός 8- 2 14

3. Βάρδα 8-3 13

4. Φωστήρας 10-2 11

5. Ερμιονίδα 7-6 7

. Ζευγολατιό 3-7 7

-. Τσικλητήρας Πύλου 6-5 7

- Αχαϊκή 5-7 7

9. Αιολικός 4-3 6

-. Θήβα 5-8 6

11 Δόξα Μεγαλόπολης 8-13 5

12. Χαλκίδα 3-4 4

- Λουτράκι 3-7 4

-. Παναργειακός 3-6 4

 

15. Aστέρας Αμαλιάδας 1-9 1