Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 19:43

Κάκιστο θέμα και μοιρασιά χωρίς γκολ για Βέροια και Πλατανιά

Γράφτηκε από τον

Ελάχιστοι θα θυμούνται την κυριακάτικη (30/10) αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και του Πλατανιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο αγώνας επεφύλασσε μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με συνέπεια το 0-0 να χαρακτηριστεί πέρα για πέρα δίκαιο.

 

Αρχικά, ο Πλατανιάς έδειξε να εκμεταλλεύεται τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες των γηπεδούχων, οι οποίοι προέρχονταν από την ήττα Κυπέλλου στην Τρίπολη (1-0 ο Αστέρας) σε... νεκρό χρόνο. Εντούτοις, η σημαντικότερη ευκαιρία του δεν καταγράφηκε στο ξεκίνημα, αλλά σε ένα σημείο που η Βέροια είχε ισορροπήσει την κατάσταση στον χώρο του κέντρου. Το δυνατό σουτ του Στάθη στο 42ο λεπτό αποτέλεσε την πιο αξιόλογη φάση, σε ένα πρώτο ημίχρονο που επεφύλασσε και ένα ακυρωθέν γκολ του Γουνδουλάκη (οφσάιντ) στο 10'.

Όσοι πίστεψαν ότι μετά την ανάπαυλα οι δύο μονομάχοι θα επιστρέψουν με το... μαχαίρι στα δόντια, διαψεύστηκαν οικτρά. Ο Σισοκό μιμήθηκε τον Γουνδουλάκη, κοινώς βρήκε δίχτυα (στο 58ο λεπτό) αλλά από θέση οφσάιντ, ενώ στο 54' ο διαιτητής Μπλάνας θεώρησε ότι το εντός περιοχής χέρι του Γκνιάτιτς ήταν ακούσιο.

Το τελευταίο ημίωρο σημαδεύτηκε από τα αλλεπάλληλα λάθη, τις πολλές διακοπές λόγω φάουλ (τέσσερις κίτρινες από το 86' μέχρι το τέλος) και τον τραυματισμό του Γκνιάτιτς.

 

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας). Βοηθοί: Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Νατσιούλας (Λάρισας).

 

Κίτρινες: 86’ Λινάρδος, 90+5’ Λόπεζ – 89’ Στανισάβλιεβιτς, 90+1’ Μενδρινός.

 

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (86’ Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Ασιγκμπά, Σισοκό, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (90+2’ Μελίσσης), Βίτι, Μεληκιώτης (82’ Χαροντάκης).

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνιάτιτς (63’ Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (78’ Ντεβέσα), Μανούσος (64’ Στανισάβλιεβιτς), Γιακουμάκης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR