Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 13:43

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-0: Κωνσταντόπουλος κέρναγε, Μανδραπήλιας έπινε...

Γράφτηκε από τον

Με δημιουργό τον Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και εκτελεστή τον Κώστα Μανδραπήλια (φώτο δεξιά) η Κυπαρισσία έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Αρφαρών και επανήλθε στις νίκες.

Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Τάκη Παναγόπουλου σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο, με τον σκόρερ Μανδραπήλια να αποδυκνείεται "χρυσή" αλλαγή.

Φωνάζουν για πέναλτι και αποβολή οι φιλοξενούμενοι

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι, που είχαν αρκετές απουσίες, έμειναν με παράπονα από την διαιτησία, τα οποία επικεντρώνονται σε μια φάση στο 44' όταν ο Καίσαρης βγήκε τετ α τετ και ισχυρίζονται πως ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο. Οι Αρφαραίοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή, όμως ο κ. Τουρλομούσης θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στο α' μέρος, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ.

"Καθάρισε" στο β' ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά του β' μέρους ο Παναγόπουλος πέρασε στο ματς τους Μανδραπήλια και Βασιλόπουλο, με τον πρώτο να καθαρίζει το παιχνίδι.

Ηταν το 52' όταν με κάθετη πάσα ο φορμαρισμένος Κωνσταντόπουλος έδωσε στον Μανδραπήλια και εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν στην τρίτη θέση, έλεγχαν το ματς και στο 77' έκαναν δύο τα τέρματά τους…Ο Κωνσταντόπουλος έκλεψε την μπάλα, μπήκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκοψε για τον Μανδραπήλια που με σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Το ματς σφύριξε ο Τουρλομούσης, με βοηθούς τους Τσακόπουλο και Καυκά.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Μπακόπουλος, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μιτρόφ, Σούπουλι (48' Μανδραπήλιας), Πετρόπουλος (48' Βασιλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλης (85' Ζαφείρης), Τσίτσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Παν. Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Π. Καπόγλης (81' Βανικιώτης), Πιτσιλής, Καίσαρης, Χρονόπουλος, Κ. Βοσνάκης, Ν. Βοσνάκης, Πετ. Χαραλαμπόπουλος (75' Φεράι).