Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 13:56

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 0-0: Μοιρασιά στο αρκαδικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 έμειναν χθες το απόγευμα στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός και η Δόξα Μεγαλόπολης σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.

Ο Δόξα αγωνίστηκε με στόχο να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ετσι έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική γραμμή και από εκεί και πέρα με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Παναρκαδικού, κυρίως με τον Παναγιωτίδη. 

Ο Παναρκαδικός ήθελε τη νίκη για να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Παναχαϊκή, έτσι από την αρχή πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τη Δόξα, είχε πολλές ευκαιρίες με τους Χατζόπουλο, Αρ. Σαλαπάτα, Καδά, Ραχίμ και Σταθουλόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Από τη μία η αστοχία στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο τερματοφύλακας της Δόξας Μακρυωνίτης, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος. Το πρώτο στο 62' όταν η μπάλα από την κεφαλιά του Χατζόπουλου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και το δεύτερο στο 79' όταν ο Π. Σαλαπάτας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί τον Παναρκαδικό, που ήθελε τη νίκη, αλλά τον διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οσον αφορά την ομάδα της Μεγαλόπολης, σημαντικός χαρακτηρίζεται ο βαθμός ενόψει της συνέχειας, ενώ έμεινε αήττητη για 2η σερί αγωνιστική.

Διαιτητής ήταν ο Δρούζας από ΕΠΣ Αργολίδας.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής (80' Κολιόπουλος), Σταθουλόπουλος (59' Π. Σαλαπάτας), Αρ. Σαλαπάτας, Καδάς, Ραχίμ (68' Γκρόσιος). 

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Πρίκας (74' Ορ. Πέπα), Νάνος, Αντώνακας, Γκ. Πέπα (65' Αθ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός (76' Κούβαλης), Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος.