Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 14:22

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Με γκολ του Τριανταφυλλάκη

Γράφτηκε από τον

Το γκολ του Νίκου Τριανταφυλλάκη στο 15ό λεπτό αποδείχθηκε αρκετό στην Αναγέννηση Παραλίας ώστε να πάρει τη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι με την Α.Ε. Αβίας που έγινε προχθές στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Πολύ πιο εύκολα, απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Αναγέννηση κατάφερε να επικρατήσει στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση της, της ομάδα του Κάμπου. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν στη διάρκεια του 90λεπτου, κυρίως με τους Δασκαλάκη, Τριανταφυλλάκη, Μουλιάτο, Κορομηλά, Μάρη, έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα σχεδόν με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου στον αγώνα. Ο έμπειρος παίκτης της Αναγέννησης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε και το ματς δίνοντας τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

Από την άλλη η Α.Ε. Αβίας προσπάθησε να παίξει όσο καλύτερα μπορούσε ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είχε κάποιες φάσεις στο ματς, όχι όμως τέτοιες ώστε να της επιτρέψουν να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (75' Κάρλος), Γκλίκα, Αποστολίδης, Τζανετέας, Βαβαρούτσος, Φουρναράκος, Γεωργαντάς, Πολυμενέας, Κορμπής (65' Αλντέσκου), Γεωργίκος (70' Γιαννέας), Παγώνης.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κανελλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κορομηλάς, Δουρούμης, Τρίψας, Δασκαλάκης (85' Καλύβας), Μάρης (65' Μπαλαλάς), Γ. Μουλιάτος (80' Μάλαμας), Τριανταφυλλάκης.