Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 15:11

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Aπό λάθη των… γκολκίπερ

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Aπό λάθη των… γκολκίπερ

Γκολ (1-1) και βαθμούς μοιράστηκαν την Κυριακή στο Διαβολίτσι, ο ΑΟΔ με τον Πάμισο, σ' ένα ματς όπου και τα δύο γκολ προήλθαν από λάθη των γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, στο 53' ο Τρακάκης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Ζάκκας έγινε ανέλπιστα κάτοχος της μπάλας από κοντά έκανε το 1-0. 

Ο Πάμισος απάντησε στο 85' με σουτ του Δημητρακόπουλου, σε μια φάση που ο Κατσαρέας δεν έκανε σωστή εκτίμηση της μπάλας και είχε βγει από την εστία του. 

Μάλιστα οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί οφσάιντ ο σκόρερ γιατί καλύπτεται μόνο από έναν παίκτη (το Μπαλόπουλο). Στα αξιοσημείωτα οι δύο τραυματισμοί παικτών του ΑΟΔ στο πρώτο δεκάλεπτο. 

Για τον Πάμισο ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και για τους γηπεδούχους η τρίτη. Οι Νησιώτες με 13 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση και το Διαβολίτσι με 9 στην 7η θέση. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Τσίρμπα. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Μουλαβασίλης (1' λ.τρ. Παπαδόγιαννης), Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Σταματόπουλος (8' λ.τρ. Κωστέας), Ζάκκας, Θεοδωρόπουλος (90' Τσαουσάι), Τσουκάλης, Καλογερόπουλος. 

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μάρκου (70 Μπομπότσι), Χαραλαμπόπουλος (85' Παπαδόπουλος), Δημητρακόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Λαθύρης, Τουρλίδας (70' Πατσιώτης), Ηλιόπουλος, Μπίσα.