Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 15:28

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Νίκη με καλή μπάλα

Γράφτηκε από τον

Με δύο γκολ στο α' ημίχρονο και ένα στην επανάληψη ο Πανθουριακός κέρδισε προχθές στο γήπεδο του Ασπροχώματος τον Εθνικό Μελιγαλά με 3-0.

Η νίκη αυτή όμως μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό (στο γόνατο), του έμπειρου επιθετικού Παναγιώτη Καραγιάννη στο 20ό λεπτό.

Σήμερα  αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η ομάδα της Θουρίας, που σε ένα ακόμη αγώνα συνδύασε το καλό ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα, πέρα από τα τρία γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει κυρίως με τους Χελά, Πανταζή, Ντόκο και Σεφεράσι (2).

O Εθνικός προσπάθησε στη διάρκεια του ματς να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σταθά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παράπονα για το μη καταλογισμό φάουλ σε χέρι του Πανταζή, όπου στην εξέλιξη της φάσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν το φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ.

Τα γκολ

Στο 25' ο Ντόκο με απευθείας φάουλ πέτυχε το 1-0. Στο 44' ο Πανταζής με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα περιοχή  έκανε το 2-0. Στο 70' μετά από κάθετη πάσα του Μουστάκα ο Χελάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Κλουβάτος (65' Κωνσταντόπουλος), Καράμπελας, Σεφεράσι, Δασκαλάκης, Μουστάκας, Καραγιάννης (20' λ.τρ. Μιγκάκης), Πανταζής (75' Πετρόγιαννης), Ντόκο, Χελάς. 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος (30' Καρύδης), Χότζα, Φέστας, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος (83' Ζάγουρας), Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος (70' Λάγιος), Αλεβίζος, Μουρούσιας.