Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 16:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Πρώτη νίκη στο 94' με Τζωρτζίνη

Γράφτηκε από τον

Με παίκτη της τελευταίας στιγμής τον Στέλιο Τζωρτζίνη ο Τέλλος Αγρας πανηγύρισε χθες την πρώτη του νίκη στην Α' τοπική και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων νίκησε 1-0 με τον 34χρονο μεσοαμυντικό να σκοράρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ετσι ο Σπύρος Τσίκινης έκανε θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του Αγρα, όμως το μόνο που μπορεί να κρατήσει από το χθεσινό ματς είναι τους 3 βαθμούς… Κι αυτό γιατί η Τριφυλιακή ομάδα δεν έκανε καλή εμφάνιση, έχοντας βέβαια και ως δικαιολογία τις πολλές απουσίες (Ερέκι, Πότσης, Παπανδρεόπουλος, Πανάγου).

Εν τέλει και με την τύχη σύμμαχο πήρε αυτό που ήθελε, δίνοντας χαρά στους 300 και πλέον φίλους της που έδωσαν και χθες δυναμικό "παρών" στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπορεί να τα βάζει με την τύχη του που έχασε έναν πολύτιμο βαθμό που δικαιούταν βάσει εμφάνισης, σε μια δύσκολη έδρα.

Η καλαματιανή ομάδα με τον προπονητή της Λάκη Σπάλλα στην εξέδρα (λόγω τιμωρίας) και τον Πέτρο Αργάνη να δίνει οδηγίες, ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν πως θα πάρει την ισοπαλία, αλλά πλήρωσε μια αδράνεια σε μια στημένη φάση.

Κακό παιχνίδι, δίχως φάσεις 

Ο χθεσινός αγώνας ήταν κακός ποιοτικά με τους γηπεδούχους αγχωμένους να κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και τους φιλοξενούμενους να παίζουν παθητικά για την ισοπαλία.

Στο 3' ο Νικολόπουλος έδωσε στον Διακουμή που πλάσαρε, όμως ο Λυμπερόπουλος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 7' όταν μετά από λάθος γύρισμα του Λ.Ν. Ανδρώνη, ο Τζίφας έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ που έφυγε μόλις άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 16' με τον Τζίφα να σεντράρει και τον Αναγνωστόπουλο να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Καλογήρου μπλόκαρε.

Αυτά ήταν τα όσα έγιναν στο πρώτο μέρος…

Στο β' ημίχρονο ο Αγρας μπήκε πιο δυνατά για να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ, όμως το κοντινό σουτ του Διακουμή από σέντρα του Λ.Ν. Ανδρώνη απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε μια ανούσια υπεροχή, χωρίς φάσεις, με τον Ολυμπιακό να είναι στημένος αμυντικά και να μην κινδυνεύει.

"Χρυσή" αλλαγή ο Τζωρτζίνης 

Στο 81' ο Λ.Ν. Ανδρώνης με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Διακουμή που έκανε αδύναμο σουτ και ο Λυμπερόπουλος μπλόκαρε.

Και φτάνουμε στο 94' όταν ο Εμμανουήλ εκτέλεσε κόρνερ, στην περιοχή του Ολυμπιακού επικράτησε σύγχυση και ο προωθημένος Τζωρτζίνης (που μάλιστα έπαιζε τραυματίας) με κοντινό σουτ έκανε το 1-0, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από συμπαίκτες, πάγκο και κερκίδα.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Βρυώνη και Αντωνόπουλου.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Λ.Χ. Ανδρώνης, Γεωργακόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Μπουντάς, Διακουμής, Εμμανουήλ, Μπούμπα (53' Γκότσης), Κουπούζος (68' Τζωρτζίνης), Ν. Νικολόπουλος (77' Κοντογόνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Τσαναλίας, Γ. Μπάλλας, Κολιός, Ηλιόπουλος, Τζίφας, Μαρούδας (10' λ.τρ. Μπαζάνης), Σώκαλης (68' Τσεκάνι), Αναγνωστόπουλος (56' Σκιάς).

Τέλος ο Μότσκα, με Πανάγου στο Μελιγαλά

Για τρία παιχνίδια έμεινε στον Τέλλο Αγρα ο Ηλίας Μότσκα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες. Ο 21χρονος αμυντικός δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο στο σύντομο διάστημα παραμονής του, με την διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να προχωρά σε λύση της συνεργασίας. Ο Μότσκα έπαιξε στα ματς με Διαβολίτσι, όπου και σκόραρε, Πάμισο και Μιλτιάδη, με τον Αγρα να δέχεται 10 γκολ στα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια! Από την άλλη θέμα ημερών είναι να βγει το δελτίο του Αναστάση Πανάγου ο οποίος αποκτήθηκε την Παρασκευή από την ομάδα των Γαργαλιάνων. Ετσι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Μελιγαλά.