Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 17:51

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-0: Τρίτη σερί νίκη για τους "Ταύρους"

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσε στην επανάληψη, η Σπερχογεία νίκησε χθες στην έδρα της με 2-0 το Μεσσηνιακό.

Οι "ταύροι" μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Ανάληψης τη 2η αγωνιστική, παρουσιάζονται βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι και πλέον μετρούν 4 νίκες και μία ήττα στα έως τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη τους, που σημειώθηκε επί ενός αντιπάλου που, όπως και η Σπερχογεία, διεκδικεί την άνοδο στην Α' τοπική. Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς, πέτυχε δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Μπάλλα, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Ο Μεσσηνιακός, με εξαίρεση τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετράει ακόμη δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και δεν έχει καταφέρει να βρει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο ώστε να ξεκινήσει σιγά - σιγά την προσπάθεια για τη διεκδίκηση μιας από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας. Στο α' ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη της εστία του, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της γηπεδούχου ομάδας και από εκεί και μετά με κάποιες επιθετικές προσπάθειες επιδίωξαν να απειλήσουν την εστία του Τσούλου. Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη, όμως από τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ το έργο του έγινε πιο δύσκολο. Είχε κάποιες φάσεις με τους Καραγιαννίδη, Στ. Γάβρα, Ξυνό, Κάκκαβα, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. 

Στο 52' ο Αγγελής με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 82' μετά από ωραία ενέργεια του Ι.Ν. Γιακουμή και κάθετη πάσα στον Δίκαιο, αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Πριν από το δεύτερο γκολ ο Μπάλας με ισάριθμες κεφαλιές στο 65' και στο 69' έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Μούστος (70' Μπαλαούρας), Δημητρίου, Μοσχίδης, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Μπάλλας, Δικαίος, Ι.Ν. Γιακουμής, Ι. Καραχάλιος (63' Μποντιώτης), Αγγελής (79' Ζέππος).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Π. Χαρίτος, Στ. Γαβράς, Παπαγεωργίου, Κριτσωτάκης, Νούλας (60' λ.τρ. Γουδέλης), Κακκαβάς, Μαγουλιανίτης, Καραγιαννίδης, Π. Γιαννακόπουλος  (86' Θεοδωρόπουλος), Ξυνός (78' Δ. Γιαννακόπουλος).