Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 18:32

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΙΑΣ 2-0: Μόνη στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ομόνοια κέρδισε χθες το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" τον Αίαντα με 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνδύασαν την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα και εκμεταλλευόμενοι τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων πέρασαν στην 1η θέση της βαθμολογίας της Α1 τοπικής.

Οσο για τον Αίαντα ήταν σε κακή ημέρα, πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου και δίκαια γνώρισε την ήττα.

Από το πρώτο ημίχρονο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο θα έχουν να θυμούνται το ένα γκολ της Ομόνοιας και δύο φάσεις για τη φιλοξενούμενη ομάδα με Κανιώρο (16' κεφαλιά) και Διονυσόπουλο (43' φαλταριστό σουτ). Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον με την Ομόνοια να δημιουργεί 6 καλές φάσεις, αλλά μόνο σε μία από αυτές κατόρθωσε να βρει δίχτυα. Ο Αίας κινήθηκε στο ίδιο επίπεδο με την εικόνα του α' ημιχρόνου και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το διάστημα είχε τρεις φάσεις, αλλά αυτή που είχε στο 90' (διαγώνιο σουτ Μιχαλόπουλου), ήταν η καλύτερη, αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Δημόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και το 2-0 στο 74' όταν ο Δρογγίτης απέφυγε τους αντιπάλους του και πάσαρε στον Κωστόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος της εστίας του Μπαχράμη.

Καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Κωστόπουλος (52' ψηλοκρεμαστό πλασέ), Μασουρίδης (54' σουτ), Δημόπουλος (57' διαγώνιο σουτ), Π. Παπαδέας (60' πλασέ, 62' ψηλοκρεμαστό πλασέ), Κοστρίβας (60' και 66' διαγώνια σουτ), Μιχαλόπουλος (90' διαγώνιο σουτ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Σώκαλης, Αρβανίτης, Φίλαϊ, Δημητρίου, Δρογγίτης, Κωστόπουλος (83' Κοτταρίδης), Κοστρίβας, Δημόπουλος, Π. Παπαδέας (86' Αθ. Παπαδέας), Δεδούσης (63' Αντωνακόπουλος)

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος (55' Ζαφείρης), Περιβολάρης, Στραβάκος, Διονυσόπουλος, Ηρακλής (65' Παπαθεοδωρίδης), Μιχαλόπουλος, Αντωνόπουλος, Κανιώρος (46' Μασουρίδης).

 

• Μικροένταση δημιουργήθηκε στο 81' μετά από φάουλ του Ζαγαρέλου στον Π. Παπαδέα με τους παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες τους αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε έκταση.