Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 13:40

Β' ΤΟΠΙΚΗ: Τα Πράσινα Πουλιά 3-1 τον Πανιώνιο στο "Γ. Λουκαρέας"

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1 πέτυχαν χθες τα Πράσινα Πουλιά επί του Πανιώνιου Καλαμάτας στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».

Το ματς ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' τοπικής με τα Πράσινα Πουλιά να φτάνουν τους 6 βαθμούς και να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση του ομίλου, ένα βαθμό πίσω από Στενωσιά, Μεθώνη και Θύελλα Χαρακοπιού που ισοβαθμούν στην κορυφή. Ο Πανιώνιος γνώρισε την πρώτη του ήττα και έμεινε στους 4 βαθμούς. 

Στο 23' ο Παπαπαγιαννόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Στυλιανόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τριανταφυλλάκης με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 45' ο Μάντης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Στο 69' ο Πετρόγιαννης κέρδισε πέναλτι από τον Γκαϊδόγιαννη και ο Καλόμαλος το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-2. Στο 81' ο Β. Κοντοθανάσης σούταρε λίγο άουτ για τον Πανιώνιο που στο 84' είχε την πιο καλή του στιγμή για να ισοφαρίσει όταν από πάσα του Καλόμαλου ο Σακκάς πλάσαρε ελάχιστα άουτ. 

Στο 87' τα Πράσινα Πουλιά έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Στυλιανόπουλο. Τελικά στο 88' ο Παπαγιαννόπουλος με μακρινό φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια λίγο μέσα από την γραμμή - σύμφωνα με τον βοηθό Ρουμελιώτη- και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Ο Πανιώνιος ζήτησε δύο πέναλτι ακόμη στο 9' και στο 38', σε μαρκαρίσματα του Τζώρτζη από τον Παπαγιαννόπουλου ενώ γενικά οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για την διαιτησία. 

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί οι Τάγαρης, Ρουμελιώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσουλάκος, Χ. Κοντοθανάσης, Γιάνναρης (59' Μάτσικας), Παναγιωτόπουλος (25' λ.τ. Ηλιόπουλος), Πετρόγιαννης, Β. Κοντοθανάσης, Τζώρτζης, Αλεβίζος (62' Ψαρράς), Σακκάς, Καλόμαλος, Λιανός. 

 

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Κατσιρας, Δαλκαφούκης (90' Σόφτης), Σχινάς, Σγάντζος, Παπαγιαννόπουλος, Γκαϊδογιάννης, Μανουσόπουλος, Χότζα, Μάντης (53' Aλεβίζος), Στυλιανόπουλος, Τριανταφυλλάκης (68' Λεμπέσης).