Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 13:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου", τονίζει ο Μαντζούνης για το ματς σε Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής σημείωσε ο Πάμισος στο Διαβολίτσι. Η ομάδα της Μεσσήνης μοιράστηκε τους βαθμούς (1-1) με τον ΑΟΔ, ο οποίος έχει ηττηθεί φέτος μόνο από τη "Μαύρη Θύελλα". 

Μια ήττα (από τον Πανθουριακό) σε έξι αγωνιστικές έχει και ο Πάμισος, ο οποίος έχει δώσει μάλιστα 4 εκτός έδρας ματς και με 13 βαθμούς βρίσκεται μαζί με την Αναγέννηση Παραλίας στην 4η θέση της Α' τοπικής.

 

Ο προπονητής των "πρασίνων" Αλέξης Μαντζούνης μιλώντας στο ¨"Notosport" για το κυριακάτικο ματς είπε: "Παίζουμε πάντα για τη νίκη και όταν δεν κερδίζουμε, δεν είμαστε χαρούμενοι. Θεωρώ ότι πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου, με αντιποδόσφαιρο, σκληρά μαρκαρίσματα και σκόπιμες καθυστερήσεις. Ετσι είχαμε εκνευρισμό και πήγαμε σε χαμηλό τέμπο και στο τέλος με ένα περίεργο γκολ βρεθήκαμε και να κυνηγάμε το σκορ". Το εν λόγω ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Πάμισο, μιας και ακολουθεί το θεωρητικά πιο δύσκολο τεστ της σεζόν, με αντίπαλο τη "Μαύρη Θύελλα" στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.  Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν πάνοπλοι την Κυριακή, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Αριστομενόπουλος ξεκίνησε προπονήσεις και ο Αλέξης Μαντζούνης θα παρατάξει ιδανική 11άδα.