Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 16:29

Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα ο Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον
Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα ο Α.Ο. Φαραί

Ο Α.Ο. Φαραί ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα της Α' τοπικής (3-1 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η καλαματιανή ομάδα μετρά από τις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα, τέσσερις ήττες από Εθνικό, Ανδρούσα, Κυπαρισσία, Καλαμάτα και μια ισοπαλία με την Α.Ε. Αβίας. Ετσι έχει βρεθεί στις χαμηλές θέσεις της Α' τοπικής. Το αξιοσημείωτο ότι έχει προηγηθεί στα 4 από τα πέντε από αυτά ματς, αλλά το βαθμολογικό όφελος είναι μόνο ο βαθμός με την Αβία. Γεγονός που προβληματίζει έντονα το Νίκο Γεωργακλή, ο οποίος παρατηρεί ότι: "Εχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα όλα τα λάθη. Δυστυχώς με μισή ευκαιρία τρώμε γκολ, ενώ εμείς φτύνουμε αίμα για να σκοράρουμε". Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί ξεκαθαρίζει πλέον ότι: "Δεν μπορούμε να διαλέγουμε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και πάμε πάντα για τη νίκη. Εχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση, αλλά θέλουμε τη νίκη".

Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τους Στέλιο Σπανό και Σήφη Παπαδόπουλο να μην είναι απόλυτα έτοιμοι.

Τραπέζι της διοίκησης

Το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έκανε χθες το βράδυ η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί, στο μαγαζί του επί σειρά ετών προέδρου της ομάδας Κώστα Μπούνα.

 

Κάτι που δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, παρότι το ξεκίνημα δεν είναι θετικό.