Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 17:17

"Αξίζαμε την πρόκριση", λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Η Σπερχογεία μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πάμισο στο πρώτο ματς, ήθελε μόνο νίκη στη Μεσσήνη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω για να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Με άλλα λόγια τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ της.


Παρ' όλα αυτά  οι "ταύροι" πανηγύρισαν προχθές την πρόκριση (1-2), παρότι μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία.
Ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δηλώνει ότι" "Αξίζαμε την πρόκριση βάση της συνολικής εικόνας και στα δύο παιχνίδια. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε στους "4", αλλά και σημαντικό για την ψυχολογία μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε άλλο με το κύπελλο και επικεντρωνόμαστε στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα"".
Ο ιστορικός σύλλογος είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Σπερχογεία στην Α' τοπική, την προσεχή Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα στον Κορδία.
Ο Τ. Χατζηαγγελής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στο φιλικό με τον Ηρακλή Καλαμάτας χρησιμοποίησε όσους δεν αγωνίστηκαν στη Μεσσήνη.