Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 13:39

ΕΡΑΝΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Πήρε το ντέρμπι με πέναλτι του Κόλλια

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη σερί νίκη για την Εράνη που με γκολ του Νίκου Κόλλια επικράτησε στο Τριφυλιακό ντέρμπι της Κυπαρισσίας με 1-0.

Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδια, χωρίς πολλές φάσεις που κύλησε σε φίλαθλα πλαίσια και με πολύ κόσμο στην εξέδρα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε λίγο πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Κόλλια, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του…

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον ΑΟΚ που έχασε έδαφος στη βαθμολογία.

Μόλις στο 2' ο Μανδραπήλιας είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ και στο 30' οι "πράσινοι" είχαν δοκάρι σε σουτ του Σπυρόπουλου.

Στο 43' μετά από προσπάθεια του Σπυρόπουλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γιαννόπουλου μέσα στην περιοχή και ο κ. Νικάς έδωσε  πέναλτι. Ο Κόλλιας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0, σε ένα καίριο χρονικά σημείο.

Στο β' ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις από τις δύο ομάδες. Η Εράνη έπαιξε αμυντικά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Στο 85' μετά από σύγχυση στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ ο Μανδραπήλιας έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Γεωργαντά.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Αλεβίζος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπάν, Κώτσος (30' λ. τρ. Μητρόπουλος), Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος (80' Διονυσόπουλος), Κόλλιας, Δημόπουλος, Πέππας (65' λ. τρ. Βλάμης).

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Τσίτσος, Μπακόπουλος, Δημητρουλόπουλος (67' Πετρόπουλος), Μανδραπήλιας, Μιτρόφ, Κωνσταντόπουλος (55' Βασιλόπουλος), Τριανταφύλλης (78' Σούπουλι), Ντίοπ.