Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 14:22

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Στον Κορδία τα παιχνίδια με Καλαμάτα, Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Στον Κορδία τα παιχνίδια με Καλαμάτα, Πανθουριακό

Μια ακόμη νίκη πέτυχε το Σάββατο η Αναγέννηση η οποία επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Φαραί και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Α' τοπικής, τρεις βαθμούς πίσω από Καλαμάτα και Μιλτιάδη που ισοβαθμούν στην κορυφή. 

Το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα έδειξε καλό πρόσωπο σε ένα ακόμη ματς και συνέχισε το θετικό σερί αποτελεσμάτων μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Μιλτιάδη, καθώς από τότε μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία με την Κυπαρισσία σε έξι παιχνίδια. 

Η συνέχεια περιλαμβάνει μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα. Το Σάββατο η Αναγέννηση θα παίξει εντός έδρας με την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική της Α' τοπικής, θα ακολουθήσει την Τετάρτη το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθουριακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και την επόμενη Κυριακή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αρφαρών για την 9η αγωνιστική της Α' τοπικής. 

Βραδινό το ματς κυπέλλου με Πανθουριακό

Σήμερα οριστικοποιήθηκε ότι τα ματς με την Καλαμάτα και με τον Πανθουριακό θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, αφού δεν είναι ακόμη έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο όπου έχει γίνει σπορά. Μάλιστα το ματς με τον Πανθουριακό θα είναι βραδινό (6 μ.μ.) καθώς το μεσημέρι θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο οι Μικτές Μεσσηνίας.