Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:20

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2-0: Νίκη - ανάσα για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2-0: Νίκη - ανάσα για την παραμονή

Με σκόρερ τους Κατσαρό και Ν. Λυμπερόπουλο, η Δόξα Μεγαλόπολης λύγισε με σκορ 2-0 την αντίσταση του Αστέρα Αμαλιάδας και ανέβηκε στην 8η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Οι Αρκάδες  αποσπάστηκαν πλέον πέντε βαθμούς από την 15η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας (αναμένεται πάντως να πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με την Αχαϊκή)

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Δόξα, που στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και δείχνει σε ανοδική πορεία. 

Το χθεσινό αποτέλεσμα έχει μάλιστα διπλή αξία, γιατί αντίπαλος ήταν μια ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης πήρε τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κατσαρός στο 50' έκανε το 1-0 και Ν. Λυμπερόπουλος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε στο 64' το τελικό 2-0.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος Δ., Λυμπερόπουλος Ν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπούζουρας, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης, Παπουτσής, Κατιάγκα, Παρασκευόπουλος