Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 11:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Να μείνουμε στην κορυφή", λέει ο Ελβιο Μάνα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Να μείνουμε στην κορυφή", λέει ο Ελβιο Μάνα

Η δύσκολη νίκη της Κυριακής επί του Παμίσου με 1-0 έδωσε την ευκαιρία στην "Μαύρη Θύελλα" να πιάσει τον Μιλτιάδη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα καθώς έφερε 1-1 με το Διαβολίτσι εντός έδρας και έτσι Καλαμάτα και Μιλτιάδης ισοβαθμούν πλέον στην πρώτη θέση έχοντας από 19 βαθμούς, καθώς μετρούν από 6 νίκες και 1 ισοπαλία στις 7 πρώτες αγωνιστικές. 

Η νίκη επί του Παμίσου ήρθε δύσκολα χάρη σε ένα ωραίο γκολ του Σταύρου Τσουλάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες. 

Σε ένα ακόμη ματς φάνηκε πως η Καλαμάτα έχει μεν το ρόστερ και την ποιότητα να πάρει τον τίτλο, ωστόσο υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλά δύσκολα ματς που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει. 

Ο εκ των τεχνικών των «μελανόλευκων» Ελβιο Μάνα τονίζει μάλιστα πως το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος είναι ανεβασμένο και πως κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία πως με την ανάλογη προσοχή και προσπάθεια η Καλαμάτα θα μείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος.

"Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα δυνατό αντίπαλο που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την νίκη. Όπως φαίνεται είναι ανεβασμένο το επίπεδο στην Α' τοπική. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, οι οποίες ειδικά απέναντι στην Καλαμάτα τα δίνουν όλα για να κερδίσουν. Κάτι που καταλαβαίνω απόλυτα καθώς έχουν το κίνητρο να κερδίσουν μια ομάδα με ιστορία όπως η Καλαμάτα. Για εμάς λοιπόν όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι ντέρμπι. Το ζητούμενο είναι να μείνουμε πλέον στην κορυφή και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται πάντως να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με Αναγέννηση και Μιλτιάδη όπου πιστεύουμε ότι θα πάμε επίσης καλά", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. 

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα ξεκινά πλέον την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο Τσουλάκος είχε ένα μικροτραυματισμό για αυτό και αντικαταστάθηκε προχθές, όμως λογικά δεν είναι κάτι σοβαρό. Εκτός είναι οι γνωστοί τραυματίες Κουκούτσης, Κουντάνης, Γεωργιόπουλος ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

 

Από εκεί και πέρα, το γήπεδο του Μεσσηνιακού δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχει προγραμματιστεί να γίνει σπορά στον τάπητα. Κάτι που λογικά θα γίνει μετά τις 20 του μήνα και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μιλτιάδη, ώστε παράλληλα να είναι έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο το οποίο αυτές τις μέρες είναι κλειστό για τον ίδιο λόγο.