Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 18:05

Παναθηναϊκός: Ο Βλάχος στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Ο Βλάχος στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ο Παναθηναϊκός δεν προχωρά στην πρόσληψη γενικού αρχηγού και ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Σπύρος Βλάχος, αναλαμβάνει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ για την σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τα στελέχη του Παναθηναϊκού, δεν έγινε καμία κουβέντα για γενικό αρχηγό, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ δεν είχε ξεχωρίσει κάποιον παλαίμαχο Έλληνα ή ξένο για αυτή την θέση. Λίγες ώρες αργότερα το «τριφύλλι» εξέδωσε ανακοίνωση και κάνει γνωστό πως δεν θα υπάρξει πρόσληψη γενικού αρχηγού αλλά το κενό που έχει διαπιστωθεί θα καλυφθεί εκ των έσω. Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Σπύρος Βλάχος, αναλαμβάνει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ως εντεταλμένος της διοίκησης και θα παίξει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού. Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού».

Πηγή: gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ