Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 13:09

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Mπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά", πιστεύει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, λόγω των αγώνων του κυπέλλου, βρίσκει τον Τσικλητήρα Πύλου στην 9η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, την οποία μοιράζεται με άλλες πέντε ομάδες.

Οι νεοφώτιστοι έχουν 7 βαθμούς που μεταφράζονται σε μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, εκ των οποίων οι δύο συνεχόμενες από Παναχαϊκή και Ερμιονίδα. 

Ο Νίκος Κακαλέτρης κάνοντας τον απολογισμό των οχτώ αγωνιστικών, δηλώνει στο "Notosport" ότι: "Εχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Παναχαϊκή, Φωστήρα, Βάρδα, Χαλκίδα. Ομάδες δηλαδή που είχαν από την αρχή στόχο να πρωταγωνιστήσουν, ή την Ερμιονίδα που έχει πολύ δυνατή έδρα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Με εξαίρεση το ματς με την Ερμιονίδα που δεν είχαμε καλή εικόνα, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήμασταν καλοί. Και αυτές οι εμφανίσεις μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε".

Ο προπονητής του Τσικλητήρα βλέπει με θετικό μάτι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αφενός γιατί δίνεται η ευκαιρία για ανασύνταξη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και αφετέρου γιατί οι Κερμενίδης, Πήλιος είναι τραυματίες. Αμφότεροι έχουν πλέον το χρόνο να αποθεραπευτούν και να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη της Γ' εθνικής.

Το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Τσικλητήρα, τον Αλαν Μεντούρ, ο οποίος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

 Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία είναι ότι εξέτισε την ποινή του ο Κωστής.

 

Η προετοιμασία για το Λουτράκι θα ξεκινήσει από σήμερα με διπλή προπόνηση, μιας και χθες υπήρχε ρεπό. Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και έτσι η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για διεξαγωγή φιλικού αγώνα μέσα στην εβδομάδα.