Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 16:19

ΟΜΟΝΟΙΑ: Θέλει να μείνει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής πέτυχε κόντρα στο Ασπρόχωμα η Ομόνοια, η οποία με απολογισμό πέντε νίκες και μια ήττα σε έξι ματς είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Δημάκη νίκησε 3-2 το Ασπρόχωμα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να προηγηθεί τρεις φορές για να φτάσει τελικά στη νίκη. Ο τεχνικός της εκτιμά ότι η ομάδα του δεν είχε τόσο καλή απόδοση στο εν λόγω ματς και κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς.

"Ηταν ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι αφού έπαιζε η πρώτη με τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας. Σημειώθηκαν πέντε γκολ στο ματς, αλλά γενικά δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι και είχε πολλά λάθη. Εμείς δεν κάναμε ένα από τα καλά μας παιχνίδια. Είναι λοιπόν σημαντικό ότι κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε τόσο καλά και δείχνει ότι έχουμε μέταλλο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε την δύσκολη συνέχεια. Οπως έχω ξαναπεί χρειάζεται διάρκεια το φετινό πρωτάθλημα. Εχουμε ένα δύσκολο ματς στο Δώριο, όπου θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στην κορυφή", τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

 

Αγωνιστικά, ο Κοτταρίδης που απουσίασε στο προηγούμενο ματς επιστρέφει και έτσι δεν θα υπάρχουν απουσίες στο ματς του Δωρίου.