Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 18:59

Κωνσταντινέας: «Μόνο εγώ ξέρω τι περνάει ο Μπίκας»

Γράφτηκε από τον

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και σχολίασε τα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Oσα είπε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με το περιστατικό που του κάψανε τον φούρνο: «Δεν μου τον κάψανε τον φούρνο, μου έβαλαν εκρηκτικά. Εγώ δεν τον είχα ασφαλίσει επίτηδες, για να μην βγουν διάφοροι περίεργοι και να πουν ότι ο Κωνσταντινέας το έκανε επίτηδες. Οικονομικά ήταν πολύ βαρύ αλλά το βασικό είναι το ψυχολογικό, πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία και για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του καθενός. Ξέρω πολύ καλά τι περνάει. Τουλάχιστον ο Γιώργος ο Μπίκας έχει συμπαραστάτες το κράτος, κατήγγειλαν και πολλά σωματεία και η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα, αλλά στην δικιά μου περίπτωση ήμουν μόνος. Δεν υπήρχε εκείνη την εποχή κράτος να με προστατεύσει, η Σούπερ Λιγκ δεν έβγαλε καν ανακοίνωση. Εγώ τράβηξα τον γολγοθά μόνος μου».

Μετά από ποιο ματς σας κάψανε τον φούρνο: «Ήταν το παιχνίδι Ξάνθη - Ολυμπιακός. Τρία πέναλτι δεν έδωσα, αυτό ανέφερε τουλάχιστον στην έκθεση του ο κ.Καλαθενός»

Για τον Μπίκα: «Τον γνωρίζω και σαν αρχιδιαιτητή αλλά και σαν παρατηρητή διαιτησίας αι έχω πολύ καλές εντυπώσεις».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις να γίνω τηλεκριτικός , αλλά είναι αρχή μου να μην σχολιάζω τις φάσεις. Δεν μαρέσει να καταδεικνύουμε τα λάθη των διαιτητών και να κάνουμε σχολιασμούς για αυτά. Επέλεξα να μην το κάνω ποτέ στην ζωή μου. Ο διαιτητής πρέπει να έχει προσωπικότητα, ο καλός διαιτητής έχει ηθικούς φραγμούς και δεν μπορεί να τον καταβάλει κανένας την ώρα που σφυρίζει. Έχουν βάλει πολλούς διαιτητές χωρίς προσωπικότητα γιατί τους έχει διαβάλει το σύστημα

Τι ομάδα είστε; «Μαύρη θύελλα. Είμαι Καλαμάτα την οποία ακολουθώ από παλιά. Αγαπάω την Καλαμάτα, είμαι τοπικιστής, έχω ένα άλλο στιλ, σαν την Αγγλία, ο κάθε άνθρωπος υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του ή της περιοχής του».

Για το …πάμε παικταρά το οποίο είχε πει ο ίδιος: «Στο Τοροσίδη το είχα πει, αλλά αν ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές πως τους μιλούσα θα καταλάβετε. Είχαν μια αψιμαχία με τον Σολτάνι , είπα και  στον παίκτη του Ηρακλή ότι πολύ καλός παίκτης. Ήταν χαρακτηριστικός ο λόγος μου στους παίκτες, το έκανα πάντα, αυτή ήταν η συμπεριφορά μου. Και ο Γκαρσία ήταν πολύ οξύθυμος, μπορεί να είχε νευριάσει με κάποιον άλλον διαιτητή, είναι θέμα ψυχολογίας, να τον κοιτάς στα μάτια και να τον καταλαβαίνεις. Ο διαιτητής πρέπει να είναι και ψυχολόγος».

Για τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού: «Έχω πολύ καλή άποψη για τον Γιώργο Βασιλειάδη και έχει σχέση με τον Αθλητισμό. Στην προηγούμενη γενική γραμματεία είναι ο άνθρωπος που ήταν μέσα στους ελέγχους που έγιναν στην ελληνική ομοσπονδία. Πιστεύω πως είναι αποφασισμένος».

Το μήνυμα του στον Γιώργο Μπίκα: «Θα του έλεγα να μείνει, αυτό προσπαθούν να κάνουν οι άλλοι, να τον διώξουνε. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, στην καμόρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει την στήριξη του κράτους».

Πηγή: www.arenafm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ