Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 12:29

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Φαβορί ο Πάμισος", λέει ο Στυλιανόπουλος για το κυριακάτικο ματς

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Φαβορί ο Πάμισος", λέει ο Στυλιανόπουλος για το κυριακάτικο ματς

 

Το νικηφόρο σερί του Μιλτιάδη σταμάτησε στο ματς με το Διαβολίτσι, όμως πέρα από την δεδομένη στεναχώρια που έφερε η ισοπαλία, άπαντες αντιλαμβάνονται πως θα έρχονται τέτοια αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αλλωστε ο Μιλτιάδης δεν δομήθηκε φέτος για να πάρει τον τίτλο, ούτε για να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά για να κάνει μια καλή πορεία. 

Πάντως διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος… καμαρώνουν που η ομάδα είναι από το ξεκίνημα στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν η συνέχεια να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Τα δύο προσεχή παιχνίδια πάντως έχουν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας αφού είναι εκτός έδρας με Πάμισο και Καλαμάτα.

Ο εκ των προπονητών της ομάδας Κώστας Στυλιανόπουλος τονίζει αναφερόμενος στα προσεχή ματς και ειδικά στο κυριακάτικο με τον Πάμισο: "Είναι από τα παιχνίδια που δεν τα υπολογίζεις για βαθμολογική συγκομιδή στην αρχή της σεζόν. 

Φυσικά δεν πάμε για να χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. 

Ομως θα παίξουμε δίχως άγχος και γνωρίζοντας πως ο Πάμισος είναι το φαβορί μιας και έχει βαριά φανέλα, δυνατή έδρα και καλή ομάδα".

 

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία του Μιλτιάδη θα ολοκληρωθεί σήμερα και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες, με τον Θανάση Γεωργιόπουλο να είναι 100% έτοιμος.