Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 19:50

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με Μπιμπίρη και Μπεγέτη κόντρα στον Εθνικό Σαγέικων

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με Μπιμπίρη και Μπεγέτη κόντρα στον Εθνικό Σαγέικων

Πάνοπλος φαίνεται πως θα αγωνιστεί ο Μεσσηνιακός στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σαγέικων που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.

Ο Βασίλης Μπεγέτης που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο ματς με τον Πανναυπλιακό έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και από αύριο θα μπει κανονικά στην προπόνηση, οπότε δεν εκφράζονται φόβοι για απουσία του.
Οσο για το Θωμά Μπιμπίρη (φωτό) που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο, έκανε θεραπεία σήμερα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο σε κανονικούς ρυθμούς.
Και γι' αυτόν πάντως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την ομάδα των Σαγέικων.
Επίσης δεν προπονήθηκε και ο Κυριακόπουλος λόγω μιας ίωσης, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό.
Ετσι ο τεχνικός Δημήτρης Τσάκωνας θα έχει όλα τα… όπλα στη φαρέτρα του και αρκετές επιλογές για τη συγκρότηση της 11αδας.
Οι "πράσινοι" είναι δεδομένο πως θα παίξουν με επιθετική τακτική την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό που είναι μια ομάδα στα μέτρα τους που ακόμη δεν έχει βαθμό και δεν βάλει γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές!
Μοναδικός στόχος της καλαματιανής ομάδας είναι η νίκη με την οποία θα φτάσει τους έξι βαθμούς. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η ψυχολογία που έχουν αποκτήσει οι "πράσινοι" μετά το διπλό στο Ναύπλιο.
Τέλος, έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές του αγώνα της Κυριακής. Ρέφερι ορίστηκε ο Μακρής και βοηθοί οι Καραγεωργός και Νενεκούμης, όλοι τους από την Αργολίδα. Χρέη παρατηρητή θα εκτελέσει ο Ηλειος Ρουμπάνης.