Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 12:46

Φιλικό δοκιμών σήμερα στην Πύλο...

Γράφτηκε από τον
Φιλικό δοκιμών σήμερα στην Πύλο...

Με τη Δόξα Μεγαλόπολης θα ανταμώσει σήμερα Σάββατο ο Τσικλητήρας στην Πύλο (3.30 μ.μ) σ' ένα ματς όπου το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Τόσο ο Νίκος Κακαλέτρης, όσο και ο Βασίλης Κούβαλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο φιλικό σχήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που είναι άγνωστο βέβαια πότε θα αρχίζουν.

Θυμίζουμε,ότι μεσοβδόμαδα η ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή διεξαγωγής όλων των εθνικών πρωταθλημάτων. Στη Γ' εθνική αυτή την Κυριακή δεν θα γίνονταν αγώνες, λόγω της δεύτερης φάσης του κυπέλλου που φυσικά αναβλήθηκε.

Ο Τσικλητήρας έχει αποκλειστεί από το θεσμό, το ίδιο και η Δόξα και έτσι αποφασίστηκε να δώσουν μεταξύ τους φιλικό προκειμένου να διατηρήσουν το ρυθμό τους. Η αρκαδική ομάδα έχει μάλιστα ρεπό στην επανέναρξη της Γ' εθνικής και θα περιμένει αρκετά μέχρι να δώσει επίσημο παιχνίδι. Για τον Τσικλητήρα ο επόμενος αντίπαλος είναι το Λουτράκι. 

Να σημειωθεί ότι οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είχαν αναμετρηθεί και στις 25 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική. Ο Τσικλητήρας επικράτησε τότε με 3-1 σ' ένα παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας λόγω εργασιών στο γήπεδο της Πύλου. Αυτή είναι και η μοναδική μέχρι σήμερα νίκη των γηπεδούχων, που έχουν 7 βαθμούς, ενώ η Δόξα έχει 9 βαθμούς. 

 

Αγωνιστικά, Κερμενίδης και Πήλιος έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ ο Μικελάτος ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες από ίωση και ο Κυριαζόπουλος έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.