Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 13:11

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Δίκαιη ισοπαλία σε ένα "γεμάτο" ματς

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κυπαρισσίας με τον Πανθουριακό, ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε καμία ομάδα, μιας και αμφότεροι απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή.

Ηταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει τόσο ο ΑΟΚ, όσο και η ομάδα της Θουρίας, με τους δύο τερματοφύλακες Λαμπρόπουλο και Σταθά να πραγματοποιούν σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο 6' μετά από κόρνερ του Μουστάκα, ο προωθημένος Σεφεράσι με σουτ έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι και απείλησαν στο 15' με τον Λαμπρόπουλο να νικά σε τετ α τετ τον Χελά, ενώ στο 30' το σουτ του τελευταίου πέρασε σύριζα άουτ.

Στο β' μέρος η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου ανέβασε την απόδοσή της και στο 55' έχασε κλασική ευκαιρία με τον Κωνσταντόπουλο να σουτάρει και τον Σταθά να του λέει "όχι".

Ο Ντόκο είχε μια καλή στιγμή στο 68' για τον Πανθουριακό, όμως η υπεροχή της Κυπαρισσίας καρποφόρησε στο 75' όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά ο Βασιλόπουλος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Μάλιστα ο ΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 85' να κάνει την ολική ανατροπή όμως την κοντινή κεφαλιά του Μιτρόφ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταθάς.

Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο νεαρός Μπακόπουλος και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μπασιλάρη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Τσίτσος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Δημητρουλόπουλος, Κωνσταντόπουλος (62' Μπακόπουλος), Τριανταφύλλης (82' Ζαφείρης), Μανδραπήλιας (90' Ανδρεόπουλος), Βασιλόπουλος.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθας, Παντσιώτης, Πετρόγιαννης (65' Πανταζής), Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Μουστάκας, Δασκαλάκης, Ντόκο (80' λ. τρ. Αντωναίος), Μιγκάκης (73' λ. τρ. Μαργαρίτης), Χελάς.