Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 13:58

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3: Ανάσανε βαθμολογικά με τη 2η εκτός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο διπλό με σκορ 3-1 πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στο Διαβολίτσι επί της ομώνυμης ομάδας μετά από τρεις σερί ήττες.

Ηταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λάκη Σπάλλα (μετά από αυτή στα Φιλιατρά με το ίδιο σκορ) που έφτασε τους 9 βαθμούς και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Στον αντίποδα το Διαβολίτσι έχασε για πρώτη φορά στο γήπεδό του, πληρώνοντας τις απουσίες και την μέτρια μέρα που βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του.

Στο 10' ο Αναγνωστόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο ΑΟΔ απάντησε στο 15' όταν ο Τσουκάλης έκανε σέντρα σουτ, με την μπάλα να χτυπά σε κεφάλι αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα (1-1).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Παπαδόγιαννη και Ζάκκα. Ομως αυτή που σκόραρε ήταν η καλαματιανή ομάδα με εκτέλεση φάουλ του Σώκαλη στο 43', γράφοντας το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καθαρό μυαλό και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με τον ΑΟΔ να έχει ανούσια υπεροχή. Μάλιστα στο 64' έγινε το 1-3 μετά από κάθετη πάσα του Αναγνωστόπουλου και πλασέ του Μαρούδα.

Το ματς σφύριξε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Γιαννέτσο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Κωστέας (62' Διαγούπης), Τσουκάλης, Θεοδωρόπουλος (75' Τσαουσάι), Παπαδόγιαννης (46' Αθανασόπουλος), Κουτίβας, Ζάκκας, Κρεμύδας, Τσουκαλάς, Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Σώκαλης (90' Μάλαμας), Αναγνωστόπουλος (80' Μπέρμπερι), Στ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Ηλιόπουλος, Πολυμενέας, Μαρούδας (90' Μπαζάνης), Τζίφας, Κολλιός.