Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 15:09

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Τσέλα

Γράφτηκε από τον

 

Μεγάλο διπλό στους Γαργαλιάνους με σκορ 1-0 πήρε η Ανδρούσα χάρις σε γκολ του νεαρού Τσέλα στα μέσα του β' ημιχρόνου.

Ετσι ο Στάθης Βανικιώτης έκανε ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της Ανδρούσας, απέναντι στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Σπύρο Τσίκινη.

Ετσι οι "κυανόλευκοι" πήραν το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα και ανάσαναν βαθμολογικά. Στον αντίποδα για τον Αγρα ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα με μια ομάδα στα μέτρα του και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" είναι μόνοι στην τελευταία θέση και με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο α' μέρος είχαν την απόλυτη υπεροχή και έχασαν 4-5 καλές ευκαιρίες. Οι κυριότερες ήταν δύο με τους Διακουμή και Ερέκι και μία του Λ.Ν. Ανδρώνη.

Η Ανδρούσα, που πήγε ελλιπής στους Γαργαλιάνους, στάθηκε καλύτερα στο β' ημίχρονο και απείλησε αρχικά στο 63' με την κεφαλιά του Τσέλα να σταματά στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Βρυώνη και Τσίρμπα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Κουπούζος, Εμμανουήλ, Γεωργόπουλος (75' Μπούμπα), Τζωρτζίνης, Ερέκι, Διακουμής, Λ.Ν. Ανδρώνης, Λ.Χ. Ανδρώνης (63' Νικολόπουλος), Μπουντάς, Πανάγου.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Θεοδοσόπουλος (85' Ιεμεράσι), Τσώνης, Πιχιγιόνι, Βαβαρούτσος, Βασιλογιαννακόπουλος (91' Κουλέτσης), Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας, Μάλαμας, Τσέλα, Καλογερόπουλος.