Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 20:32

Σε αναμονή για Οντσβόνγκ στην "Μαύρη Θύελλα", αρκετά και αυτή την εβδομάδα τα προβλήματα

Γράφτηκε από τον

To θέμα της έκδοσης του δελτίου του Μπόρις Οντσβόνγκ εξακολουθεί να απασχολεί την "Μαύρη Θύελλα". Ο άνθρωποι της Καλαμάτας δηλώνουν πάντως ότι το πρόβλημα έχει διευθετηθεί και ότι αναμένεται η μπλε κάρτα του. Αν η κάρτα έρθει αύριο Πέμπτη ενδεχομένως να προλάβουν να βγάλουν το δελτίο του ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα. Κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αντίθετα, ο Τσιρίλο θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας την Κυριακή.

Αρκετά και πάλι
τα προβλήματα

Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε εγχείρηση μηνίσκου στην Αθήνα. Η εγχείρηση πήγε καλά και πλέον ο Μεσσήνιος αμυντικός ξεκινά την αποκατάσταση ενώ η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες.
Εκτός μάχης είναι ακόμη οι τραυματίες Γιάννης Καλογερόπουλος (θα μείνει εκτός 15 μέρες), Κάνιστρας, Γεωργακόπουλος, Παύλοβιτς και ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος. Ο Τάσος Καντούτσης είχε ένα μικροτραυματισμό κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ματς της Κυριακής.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος και συμμετείχε δοκιμαστικά και ένας Βραζιλιάνος με κοινοτικό διαβατήριο, τον οποίο έφερε ο Κουράτολο. Οπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλοι ξένοι παίκτες για δοκιμές...

Σφυρίζει
ο Σφακιανάκης

Το ματς της Ερμιονίδας με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Σφακιανάκης από την Αθήνα με βοηθούς τους Δόση και Κουτσογιάννο, επίσης από την Αθήνα. Ο Αγαδάκος από τον Πειραιά θα είναι παρατηρητής του αγώνα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ