Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 20:12

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-2: Πρώτο τρίποντο με ανατροπή στο α' μέρος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πήρε ο Νέος Αρις με 2-1 επί του Παπαφλέσσα στη Χώρα. 

Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου που έφτασε στους 5 βαθμούς την προχθεσινή της αντίπαλο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με δύο τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό. Οι γηπεδούχοι στο 23' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκεβόρι από τον Φλέσσα, με τον Εμμανουήλ να κάνει το 1-0 από τα 11 βήματα.

Στο 40' ο Σκαλιώτης με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ για το 1-1. Ακριβώς στο 45' ο Βουρλάκος με κοντινό πλάσε έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

Στο β' μέρος η Χώρα πίεσε και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της.

Ο αγώνας στο φινάλε είχε και τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα.

Στο 76' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον 

Αν. Τσόπελα γιατί κλότσησε εκτός φάσης τον Βουρλάκο.

Στο 85' αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Γρηγορόπουλος και Κυριόπουλος για διαπληκτισμό που είχαν και στο 92' έμεινε και ο Νέος Αρις με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Βουρλάκου με 2η κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Παναγιωτόπουλο.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Στασινόπουλος, Μαθιός, Γρηγορόπουλος, Θ. Τσόπελας, Σκουφάκης, Γκεβόρι, Αν. Τσόπελας, Ανεστόπουλος (46' Κωνσταντόπουλος), Καγιάς, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος (83' Κυριακόπουλος).

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Μπουζαλάς, Ι. Σκαλιώτης, Κωστόπουλος, Μαρκόπουλος, Κατσιμαγκλής, Φλέσσας, Βουρλάκος, Δ. Σπηλιώτης (58' Κυριόπουλος), Σαρρής (74' Μπάκας), Δρούγας (90' Κουρκουτάς).