Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 19:54

Προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα στην "Μαύρη Θύελλα" εν όψει Ερμιονίδας

Γράφτηκε από τον
Προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα στην "Μαύρη Θύελλα" εν όψει Ερμιονίδας

Μετά το τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις δύο εντός έδρας ήττες από Βάρδα και Κόρινθο, η "Μαύρη Θύελλα" ετοιμάζεται για την πρώτη της έξοδο καθώς την Κυριακή (4 μ.μ.) θα φιλοξενηθεί από την Ερμιονίδα στην Αργολίδα στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της Γ' εθνικής.
Το κλίμα, όπως είναι λογικό, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της ομάδας κάτι που προσπαθεί να αλλάξει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα την Κυριακή.
Ο νεαρός Καλαματιανός τεχνικός προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, λέγοντας τους πως είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν την κατάσταση. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, έδωσε και στην σημερινή προπόνηση (έγινε στο Δημοτικό Στάδιο) μεγάλο βάρος σε τελειώματα φάσεων, αφού η δυστοκία αφού η δυστοκία ήταν το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αύριο κρίνεται του Καντούτση

Στη σημερινή προπόνηση προφυλάχθηκε ξανά ο Τάσος Καντούτσης ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό. Ο νεαρός αμυντικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο σε κανονικούς ρυθμούς και αν πάνε όλα καλά τότε θα είναι στην αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" για το ματς της Κυριακής.
Αντίθετα, είχαμε υποτροπή στο τραύμα του Γεωργακόπουλου, πράγμα που σημαίνει ότι θα  καθυστερήσει και άλλο η επιστροφή του στην δράση.
Εκτός μάχης είναι ακόμη οι τραυματίες Ι. Καλογερόπουλος, Κάνιστρας, Παύλοβιτς και ο στρατευμένος Ηλιόπουλος.

Από Δευτέρα
για Οντσβόνγκ
και προπονητή…

Ο Σακελλαρόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα την Κυριακή στην Ερμιονίδα αλλά στην συνέχεια θα αντικατασταθεί από τον νέο προπονητή που θα επιλέξει η διοίκηση. Με τον Γεωργούλη - που ήταν και η πρώτη επιλογή - δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι οι «μελανόλευκοι» εξετάζουν 3-4 περιπτώσεις άλλων τεχνικών, χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμη.
Εξελίξεις σε αυτό το θέμα θα υπάρξουν λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, μετά το ματς της Κυριακής.
Το ίδιο ισχύει και για το δελτίο του Οντσβόνγκ, καθώς η μπλε κάρτα του δεν έχει έρθει ακόμη. Οι «μελανόλευκοι» λένε ότι είναι θέμα ημερών να λυθεί το θέμα, όμως η τόσο μεγάλη καθυστέρηση είναι λογικό να δημιουργεί ερωτηματικά.

Πειθαρχικό
παράπτωμα
ο Τσόπελας...

Για το ματς με την Ερμιονίδα δεν υπολογίζεται ούτε ο Γιάννης Τσόπελας, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα. Συγκεκριμένα, καταλογίζεται στον νεαρό αμυντικό, ότι πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς να πάρει άδεια, μετά την αλλαγή του στο ματς με την Κόρινθο. Ο παίκτης λοιπόν δεν συμμετέχει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα θα τα πει από Δευτέρα με τον νέο προπονητή...