Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 17:29

Αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Λίγα 24ωρα απομένουν για τη διεξαγωγή του Αγώνα Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης, που έχει προγραμματιστεί για τις 19-20 Νοεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Η πρωτοβουλία του Σωματείου Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) να διοργανώσει μετά από αρκετό καιρό αγώνα ταχύτητας αντιμετωπίστηκε θετικά από τους αγωνιζόμενους, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι 43 οδηγοί θα συμμετάσχουν στο σιρκουί της Τρίπολης. Εκτός από τον Αγώνα Ταχύτητας, σημαντική θα είναι και η παρουσία των 38 οδηγών του Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic. 

Η επιστροφή των Αγώνων Ταχύτητας σε γνώριμα λημέρια όπως το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης, όπου οι θεατές έχουν παρακολουθήσει συναρπαστικές μάχες κατά το παρελθόν, συντελείται χάρη στην άψογη συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) και τους ιθύνοντες του Αεροδρομίου. Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή του αγωνιστικού διημέρου έχει την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, που συμβάλλει στην όσο το δυνατόν πιο άρτια οργάνωση, διαθέτοντας έμψυχο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό.

Καλαματιανές παρουσίες

Από πλευράς της ΑΛΑΚ Καλαμάτας στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης θα συμμετέχει ο Πέτρος Κακαρέας. 

Στον Αγώνα ταχύτητας θα συμμετέχουν από την ΑΛΑΚ οι Νίκος Γιαννακόπουλος, Θεόδωρος Αλεξόπουλος, Χριστόφορος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Δούβαλης, Νίκος Μπακόγιωργας, Νίκος Παπαδόπουλος και Σπύρος Πανιας.