Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 12:48

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Κλειδί το ματς με Μιλτιάδη", λέει ο Ελβιο Μάνα

Γράφτηκε από τον

Μετά τον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Ανδρούσα, η Καλαμάτα από χθες ξαναμπήκε σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς την Κυριακή υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον δεύτερο στην βαθμολογία Μιλτιάδη.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η "Μαύρη Θύελλα" θα έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να αποσπαστεί για πρώτη φορά έξι βαθμούς από τον δεύτερο στην βαθμολογία αποκτώντας από νωρίς σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην μάχη για τον τίτλο της Α' τοπικής και την άνοδο στην Γ' εθνική. 

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, αφού τόσο το γήπεδο του Μεσσηνιακού όσο και το Δημοτικό Στάδιο παραμένουν κλειστά λόγω σποράς στον τάπητα. 

Μάλιστα η Καλαμάτα θα παίξει για τέταρτη φορά φέτος στο εν λόγω γήπεδο καθώς είχαν προηγηθεί οι νικηφόροι αγώνες με ΑΕ Αβίας, ΑΟ Φαραί και Αναγέννηση. 

Η προοπτική του +6 στην βαθμολογία αλλά και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή την ομάδα - έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, κάνει τους «μελανόλευκους» πολύ προσεκτικούς με τον Ελβιο Μάνα να κάνει λόγο για ματς "κλειδί" για την συνέχεια.

"Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι κλειδί για την συνέχεια γιατί αν κερδίσουμε θα πάμε στο +6. Δεν θα κριθεί μεν ο τίτλος, αλλά θα είμαστε πιο άνετοι στην συνέχεια για αυτό και είναι σημαντικό να νικήσουμε. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την βαριά ήττα του Μιλτιάδη στο προηγούμενο ματς στην Μεσσήνη, καθώς πρόκειται για μια καλή και επικίνδυνη ομάδα και θέλει προσοχή", τόνισε ο εκ των τεχνικών της Μεσσηνιακής ομάδας".

"Δοκιμάσαμε παίκτες στην Ανδρούσα"

Όσον αφορά το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης στην Ανδρούσα, η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό από το πρώτο ματς, ωστόσο μετά το τελικό 1-1 έχει τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα. Στην Ανδρούσα η Καλαμάτα ξεκούρασε αρκετούς "βασικούς" παίκτες με τον Ελβιο Μάνα να δηλώνει ικανοποιημένος από όσα είδε, παρά την ισοπαλία.

 

"Είχαμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο και ένα όχι τόσο καλό δεύτερο. Περιμέναμε φυσικά τη νίκη, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που είδαμε. Προφυλάξαμε αρκετούς βασικούς παίκτες και δώσαμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους στο πρωτάθλημα. Υπάρχει και ο επαναληπτικός όπου θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό καθώς το να κατακτήσουμε το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.