Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 13:45

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα…", λέει ο Α. Μαυρέας μετά το 2-1 επί της Θουρίας

Γράφτηκε από τον

Προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε την Τετάρτη το βράδυ η Αναγέννηση Παραλίας, η οποία νίκησε με 2-1 τον Πανθουριακό στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και απέκτησε πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος. 

Η Αναγέννηση μάλιστα πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή προχθές καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65' όμως με αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με τα γκολ του Μαρή στο 82' και του Αργυρόπουλου στο 84'.

Ήταν ένα κλειστό ματς μέχρι το 60' που απέκτησε γρήγορο ρυθμό στο τελευταίο ημίωρο με την Αναγέννηση να χαμογελά τελευταία.

Ο προπονητής της ομάδας της Καλαμάτας Αντώνης Μαυρέας στέκεται κυρίως στην αντίδραση των παικτών του μετά το 0-1 ωστόσο τονίζει ότι η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή. 

"Όπως φάνηκε στο γήπεδο έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Μεσσηνίας. Μέχρι το 60' περίπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν κυρίως να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο σε διπλά παιχνίδια κυπέλλου. Από τη στιγμή που ο Πανθουριακός προηγήθηκε εμείς αντιδράσαμε, δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε την αντίδραση μετά το 0-1 και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν κρίθηκε όμως τίποτα ακόμη. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. 

Στα Αρφαρά την Κυριακή

Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση στρέφει πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Αστέρα Αρφαρών. Η Αναγέννηση προέρχεται από την ήττα από την Καλαμάτα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες για να μείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων της Α' τοπικής. Οι Καλαματιανοί ισόβαθμου στην τρίτη θέση με τον Πανθουριακό και τον Πάμισο, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τον δεύτερο Μιλτιάφη και έξι από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Την Κυριακή πάντως θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς για αυτό και στην Αναγέννηση βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι. Εκτός μάχης είναι μόνο ο τραυματίας Κώστας Μπαλαλάς.