Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 13:19

Over η Τουρ, κερδίζει η Μπραν

Γράφτηκε από τον

Ένα εκπληκτικό ευρωπαϊκό τριήμερο που εκτός των άλλων περιελάμβανε και ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε (σ.σ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μας επιβεβαίωσαν το «Διπλό» DrawNoBetκαι το 2 ή 3 γκολ αντίστοιχα), με την προσοχή πλέον να στρέφεται στα εγχώρια πρωταθλήματα. Έτσι κρατάμε στα χέρια μας ένα «πλούσιο» κουπόνι με αγώνες για όλες τις κατηγορίες από όλες τις χώρες. Σήμερα, όπως κάθε Παρασκευή έχουμε το… ορεκτικό που θα μας κρατήσει ζεστούς για το κυρίως πιάτο αύριο και μεθαύριο.

 

Over στο Τουρ - Μπρεστ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Ποδοσφαίρου με το δυνατό μας σημείο που είναι το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Τουρ - Μπρεστ σε απόδοση 2.25. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τουρ έληξαν G/G. Η ισοπαλία με 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πολύ δυνατή φέτος και πρωτοπόρο Ανζέ, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στη Ligue 2 παίχτηκε στο «Jean Bouin», με εκατέρωθεν φάσεις και τρελό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις. Ακόμα μία θετική εμφάνιση από την Τουρ πάντως, η οποία με εξαίρεση την ήττα στη Ντιζόν, έχει επιδείξει εξαιρετικό πρόσωπο ως τώρα στο πρωτάθλημα και απολύτως δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ήττα σοκ για την Μπρεστ από τη νεοφώτιστη Κρετέιγ την προηγούμενη εβδομάδα μπροστά στο κοινό της. Η δεύτερη διαδοχική ήταν μάλιστα αυτή, αλλά και τρίτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όλες μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1)! Δεν ήταν συνολικά χειρότερη από την αντίπαλό της η Μπρεστ, πλήρωσε όμως και πάλι κάποια αμυντικά λάθη και αποτέλεσμα αυτού να παραμένει μακριά από τις θέσεις ανόδου. Ο αγώνας γίνεται ανάμεσα σε δύο κακές αμυντικά ομάδες και η υψηλή απόδοση που προσφέρεται το Over μας αναγκάζει να ακολουθήσουμε δυνατά. Από τη Β’ Γαλλίας κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Νανσί κόντρα στη Νιόρ σε απόδοση 2.38. Τρεις σερί νίκες για τη Νανσί στα μεταξύ τους ματς, ενώ αήττητη παραμένει στα πέντε τελευταία που έδωσαν.

 

Κερδίζει η Μπραν

Περνάμε στη Νορβηγία όπου έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Μπραν με αντίπαλο τη Χάουγκεσουντ σε απόδοση 2.05. Με την ισοπαλία από την έδρα της Άαλεσουντ έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπραν. «Η εμφάνιση των παικτών μου είναι καλή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», δήλωσε μετά το τέλος ο Σκάρσφιορντ. Η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με την απόσταση από την 3η να είναι στους 7, που αποτελεί και το μεγάλο της στόχο πλέον, για να προλάβει την Ευρώπη. Γνωρίζει πάντως ότι το έργο της είναι πολύ δύσκολο με μόλις πέντε αγωνιστικές να παραμένουν, ωστόσο σήμερα είναι μία μοναδική ευκαιρία να πάρει τρεις πόντους, κόντρα σε μία ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ και από εδώ και πέρα έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα να φέρει σε πέρας.

 

Βγάζουν over Μιάλμπι - ΑΪΚ

Περνάμε στη Σουηδία όπου έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Μιάλμπι - ΑΪΚ Στοκχόλμης σε απόδοση 1.87. Στο Over 2,5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της ΑΪΚ εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εκπληκτική παράδοση στο «Strandvallen» και σήμερα θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί τους. Η προϊστορία κόντρα στη Μιάλμπι είναι εξαιρετική καθώς η ΑΪΚ δεν έχει ηττηθεί σε κανέναν από τα δέκα παιχνίδια, έχοντας μάλιστα 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Εμείς πάντως θα πάμε με το στοίχημα σε γκολ, καθώς αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Πολλά γκολ στο «GN Boiw Sadion»

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Over 3 στην αναμέτρηση για τη Β’ Ολλανδίας μεταξύ της Ντόρντρεχτ και της Τέλσταρ σε απόδοση 1.90. 5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της έχει η Τέλσταρ που σήμερα κόντρα στην Ντόρντρεχτ αναμένεται να συνεχίσει να βρίσκει δίχτυα. Θα πάμε με το Over 3 γκολ, έχοντας κάλυψη καθώς αν μπουν ακριβώς τρία γκολ, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr . Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία B’ Γαλλίας και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού