Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 10:25

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Την Τετάρτη με Λουτράκι

Γράφτηκε από τον

Τα εθνικά πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι την προσεχή εβδομάδα και η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες ότι η 9η αγωνιστική της Γ' εθνικής, που ήταν προγραμματισμένη γι' αυτή την Κυριακή, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Τσικλητήρας Πύου θα υποδεχτεί σε πέντε μέρες το Λουτράκι και την επόμενη Κυριακή θα παίξει στο Αργος με τον Παναργειακό για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. 

Οσον αφορά τους αγώνες κυπέλλου που δεν έγιναν στις 13 Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η 3η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου, θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Αυτό βέβαια δεν αφορά καθόλου τη μεσσηνιακή ομάδα, με δεδομένο ότι έχει αποκλειστεί από το κύπελλο. 

Επεισόδιο και "διαζύγιο" με Χοτζάι

Παρελθόν για τον Τσικλητήρα Πύλου αποτελεί από την Πέμπτη ο Τόνι Χοτζάι, ύστερα από επεισόδιο που είχε στην προχθεσινή προπόνηση με τον Γιώργο Γραμματικόπουλο. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Τσικλητήρα, ενώ ο Γραμματικόπουλος αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο βάση του εσωτερικού κανονισμού.

"Ο ΑΟ Πύλου Ολυμπιονίκης Κωστής Τσικλητήρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τόνυ Χοτζάι, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Με αυτή τη σύντομη ανακοίνωση ο Τσικλητήρας Πύλου έκανε γνωστό το ξαφνικό "διαζύγιο" με τον Χοτζάι, ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του νταμπλ και της ανόδου στη Γ' εθνική, ενώ και τη φετινή σεζόν είχε θέση βασικού στην ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη.  Ετσι η απουσία του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου είναι σημαντική για την ομάδα της Πύλου. 

Δεν παίζει με Βάρδα

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τσικλητήρας είχε κλείσει για σήμερα φιλικό ματς με τη Βάρδα στη Μανωλάδα (λόγω εργασιών στο γήπεδο της Βάρδας). Μετά όμως από τις χθεσινές εξελίξεις, το φιλικό ματαιώθηκε, μιας και οι δύο ομάδες θα δώσουν επίσημο αγώνα την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει χωρίς φιλικό.