Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 15:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Ολα μηδέν στο τοπικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Ολα μηδέν στο τοπικό ντέρμπι

Στο 0-0 κόλλησαν χθες στο Μελιγαλά ο Εθνικός με το Διαβολίτσι (φώτο), σ' ένα τοπικό ντέρμπι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Εθνικός ήθελε να πετύχει την τρίτη σερί νίκη και ο ΑΟΔ να φύγει αήττητος, ύστερα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

 Ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικές διαθέσεις και ο βαθμός τους αφήνει ικανοποιημένους. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο καλές στιγμές στο 3' με τον Χότζα και στο 13' με τον Κανελλόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή μπάλας, αλλά όχι  και τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Κατσαρέα. 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ ο Μακρυνιώτης. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Τσοπανάκη. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος, Σβερκούνος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Καρατζούλιας, Μουρούσιας, Χότζα, Κανελλόπουλος (70' Σαραντόπουλος), Καρύδης (80' Στρατής).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ:  Κατσαρέας, Τσουκάλης, Εμμανουήλ, Μπαλόπουλος, Κουτίβας, Κρεμμύδας, Αθανασόπουλος, Ζάκκας (60 Τσαουσάι), Θεοδωρόπουλος (65' Καλογερόπουλος) Παπαδόγιαννης, Τσουκαλάς.