Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 19:33

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 5-2: Επέστρεψε στις επιτυχίες

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ακρίτας Κορώνης, επικρατώντας στο γήπεδο της Λογγάς με 5-2 του Νέου Αρι.

Ετσι συνεχίζει στην 3η θέση της Α1 τοπικής, έχοντας πλέον ένα βαθμό λιγότερο από τη 2η Ομόνοια και τέσσερις από την πρωτοπόρο Σπερχογεία.

 Στον αντίποδα ο Νέος Αρις είναι στην τελευταία θέση και το χθεσινό ματς γι' αυτόν ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, αφού στο 1' ο Δ. Κουτσουμπός έκανε το 1-0.  Στο 15' ο Μουτζούρης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Κορώνη, αλλά στο 35' ο Μπουζαλάς με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπάκα από τον Αντ. Καπινιάρη.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε, όπως και το πρώτο με γκολ, αυτή τη φορά στον 50' από τον Ι. Κουτσουμπό. Στο 60' ο Μουτζούρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 70' ο Μπόκολος έκανε το 5-1, για να διαμορφώσει το τελικό 5-2 ο Σπηλιώτης στο 80'.

 Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 84' με τον Κωστόπουλο.

Γύρισε ο Τσάνι

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μάρκου Τσάνι, ο οποίος ήταν πέρυσι από τους κορυφαίους παίκτες της Κορώνης και το καλοκαίρι αναχώρησε για την Ιταλία χωρίς όμως να συμφωνήσει τελικά με κάποια ομάδα. Ετσι επέστρεψε στην Κορώνη και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τους Καυκά και Σταυρόπουλο. 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Αντ. Καπινιάρης (75' Λευτάκης), Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός (60' Σιψάς), Χοτζόλι, Τσάνι, Ι. Κουτσουμπός, Μπόκολος (65' Κωστάκης), Μουτζούρης, Σταμάτης, Μαθιόπουλος. 

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κάλελης, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής (70' Περρωτής), Σαρρής (75' Κουρκουτάς), Κωστόπουλος, Μπάκας (65' Μπλάνας), Μαρκόπουλος, Σκαλιώτης, Ι. Σπηλιώτης, Μπουζαλάς.