Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:17

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΧΩΡΑ 1-1: Πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τον Παπαφλέσσα

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - ΧΩΡΑ 1-1: Πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τον Παπαφλέσσα

Τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας απέσπασε το Σάββατο το βράδυ ο Παπαφλέσσας στην Καλαμάτα από τον Αίαντα με 1-1.

Ενας σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια για παραμονή απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που μάλιστα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ... Μόλις στο 6' λοιπόν ο Αντεμάι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου και ασθενής απόκρουση των αμυντικών. 

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 12' για να κάνουν το 2-0, όταν μετά από σέντρα του Αντεμάι, ο Μαθιός παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση και έφτασε στην ισοφάριση στο 75'... Ο Τσόπελας εκτέλεσε φάουλ και ο Κυριακόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως ο Μπαχράμης αρχικά απέκρουσε... Στην εξέλιξη της φάσης ο Καλογερόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Ο Αίαντας είχε άλλο ένα δοκάρι στο 80' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγωνικάκου ο Στασινόπουλος απέκρουσε, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Σταυρόπουλο.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Περιβολάρης, Λαγωνικάκος, Στραβάκος, Πανταζής (65' Ηρακλής), Διονυσόπουλος (82' Παπαθεοδωρίδης), Αντεμάι, Μιχαλόπουλος, Αντωνόπουλος.

 

ΧΩΡΑ: Στασινόπουλος, Αϊβαλής, Μαθιός, Θ. Τσόπελας, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος, Ανεστόπουλος, Γκεβόρι, Κωνσταντόπουλος (70' Καγιάς), Σκουφάκης, Κυριακόπουλος (81' λ. τρ. Κανελλόπουλος).