Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 12:35

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Mας πείσμωσε το 5-0 από τον Πάμισο", επισημαίνει ο Στέλιος Διαμαντόπουλος

Γράφτηκε από τον

Πριν από μια εβδομάδα ο Μιλτιάδης έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη Μεσσήνη, γνωρίζοντας "βαριά" ήττα με 5-0 από τον Πάμισο.

Και οι περισσότεροι προεξοφλούσαν ότι θα έμενε με… άδεια χέρια και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με τη "Μαύρη Θύελλα". Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας όμως διέψευσε τα προγνωστικά και βρέθηκε μια ανάσα από μια ιστορική… νίκη, την οποία έχασε στις καθυστερήσεις. Το τελικό 1-1 διατήρησε την Καλαμάτα στην πρώτη θέση και το +3 από το δεύτερο Μιλτιάδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με την εμφάνισή τους κέρδισαν τις εντυπώσεις και την αναγνώριση του κόσμου.

Πού οφείλεται όμως η αγωνιστική μεταμόρφωση του Μιλτιάδη, σε μία μόλις εβδομάδα; 

"Θεωρώ ότι μας πείσμωσε το 5-0 από τον Πάμισο. Σε αυτό το παιχνίδι ο αντίπαλος ήταν μεν καλύτερος, αλλά το σκορ είναι πλασματικό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας. Θέλαμε λοιπόν να δείξουμε ότι η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία", η εξήγηση του Στέλιου Διαμαντόπουλου στο "Notosport". 

Ο ικανός μέσος του Μιλτιάδη σχολιάζοντας το προχθεσινό ντέρμπι κορυφής με την Καλαμάτα είπε: "Μπήκαμε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε, παρά το προηγούμενο άσχημο αποτέλεσμα. Με την τακτική που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, κλείσαμε τους χώρους και δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καλαμάτα, την οποία περιμέναμε πιο δυνατή.  Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο". 

Οσο για το στόχο στην Α' τοπική, ο Στέλιος Διαμαντόπουλος επιμένει ότι: "Να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και να παίξουμε ποδόσφαιρο που θα το χαιρόμαστε. Από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος και δεν αλλάζει κάτι μετά από εννέα αγωνιστικές. Παιχνίδι με παιχνίδι βέβαια αρχίζουμε να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο Στέλιος Διαμαντόπουλος στον επίλογο των δηλώσεων του, εκτιμά ότι: ¨"Υπάρχει ένας όμιλος 5-6 καλών ομάδων, αλλά θεωρώ ότι στο τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα η Καλαμάτα. Δεν ξέρω όμως αν θα το κάνει άνετα ή όχι". 

 

Αγωνιστικά, ο Μιλτιάδης ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο οποίος υποχρέωσε σε ισοπαλία τον φορμαρισμένο Πάμισο. Ο Αναστασόπουλος έχει ενοχλήσεις από το ματς με την Καλαμάτα, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο.