Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 14:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Είχε μείνει στο… Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Είχε μείνει στο… Μιλτιάδη

Το γρήγορο γκολ (6') του Γεωργιόπουλου δεν ήταν αρκετό για τον Πάμισο στην έκτη φετινή του έξοδο.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 19'  με τον Μαρούδα και οι Νησιώτες παραχώρησαν το Σάββατο τη δεύτερη φετινή τους ισοπαλία. Το αξιοσημείωτο ότι εκτός έδρας έχουν απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες). 

Αντίθετα στη Μεσσήνη, ο Πάμισος μετρά το απόλυτο (3 στα 3) με τέρματα 14-2. Η τελευταία νίκη όμως ενώπιον του κοινού του, το 5-0 με το Μιλτιάδη φαίνεται ότι δεν έκανε καλό στην ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη, μιας και η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

"Δεν είχαμε την ανάλογη προσοχή. Το γρήγορο γκολ μας έκανε μάλλον κακό, γιατί θεωρήσαμε ότι θα είναι εύκολο απόγευμα, όπως και με τον Μιλτιάδη. Το μεγάλο σκορ σε αυτό το παιχνίδι ίσως να μας έκανε κακό. Ο Ολυμπιακός μετά την ισοφάριση έκλεισε τους χώρους και όσο πέρναγε η ώρα  βγάζαμε άγχος και εκνευρισμό", το σχόλιο του Αλέξη Μαντζούνη για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους". Ο προπονητής του Παμίσου αναφέρθηκε και στη διαφορετική βαθμολογική συγκομιδή στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδι: "Εμείς πάμε σε κάθε αγώνα για να πάρουμε το ματς και οι αντίπαλοι για να το κλέψουν. 

Στο γήπεδό μας επειδή έχει χορτάρι και είναι μεγάλο, δεν μπορούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους. Αντίθετα στο πλαστικό φαίνεται ότι έχουμε θέμα". 

Είδε Εθνικό - Διαβολίτσι

Με το βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Πάμισος έφθασε τους 17 και βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Την προσεχή αγωνιστική οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τον 7ο Εθνικό Μελιγαλά, ο οποίος έμεινε την Κυριακή στο 0-0 με το Διαβολίτσι. Ο Αλέξης Μαντζούνης βρέθηκε στο Μελιγαλά και είδε το γειτονικό ντέρμπι ώστε να καταγράψει τα θετικά και αρνητικά του Εθνικού. Τα προβλήματα για την Κυριακή έχουν να κάνουν με τον τιμωρημένο Πατσιώτη και τους Μάρκου, Μπομπότσι που απέχουν για προσωπικούς λόγους.